Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска Глава

Свинска Глава

Разгледай всички 38 избрани предложения относно свинска глава в Gotvach.bg.
Пълнена телешка глава на фурнаПълнена телешка глава на фурнаСлагаме главата в шкембето, така че гладката му страна да остане отвътре. В устата и около главата слагаме от сместа и зашиваме шкембето....
Глава от мерлуза на скараГлава от мерлуза на скара
Използваме главата плюс три пръста от тила на рибата....
Рибена чорба от попчета и глави на калканРибена чорба от попчета и глави на калкан
1
За по-добър вкус се приготвя и саламурика, която се прави от 2 глави пресован чесън, към който се добавя суха люта чушка, сол, оцет, малко олио, черен...
Агнешка чорба от главаАгнешка чорба от глава
Агнешката глава се сварява. Обезкостява се, месото се нарязва. Езикът също се реже на дребно....
Супа кюфтета лъвска главаСупа кюфтета лъвска глава
Казва се Lion’s Head Meatballs или Кюфтета лъвска глава....
Супа от телешка главаСупа от телешка глава
Разсичате телешката глава на 3-4 парчета, заливате ги със студена вода и слагате да се варят. Щом водата заври, посолявате....
Супа от агнешка главаСупа от агнешка глава
Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка). Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около 5...
Саздърма от телешка главаСаздърма от телешка глава
Телешката глава с помощта на сатър начепкайте на късове, които да могат да влезнат в тенджерата под налягане....
Старовремска супа от телешка главаСтаровремска супа от телешка глава
Сварете главата и я обезкостете. Запържете нарязаната ситно шунка в сгорещена мазнина заедно със скълцания лук и корените. Добавете месото....
Телешка глава, печена в шкембеТелешка глава, печена в шкембе
Месото от телешка глава се накъсва на парчета, прибавя се към него маслото, сол, червен и черния пипер, кимиона и скълцани на ситно 2 скилидки чесън...
Свинска чорбаСвинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Свинска кавърмаСвинска кавърма
2
Нарежете месото и го запържете. Прибавете нарязания праз и след 5 минути прибавете гъбите и доматите. Добавете подправките и налейте виното. Разпределете...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: