Gotvach.bg»Избрани Колекции»За Какво се Използва Подправката Майорана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Използва се за подправянето на риба, омлети, ястия от смляно месо и наденици....

Подправките са пресни, сушени или обработени по друг начин определени части на растения, които се отличават с особен вкус и аромат и се използват...

Целта на създаването на адобо е да се използва като метод за консервиране на храни, но с времето след появата на методи за охлаждане, започва да се...

И докато листата на девесила овкусяват бабината рибена чорба, плодовете на растението се използват за мариноване на зеленчуци в комбинация с други...

Те се отличават със своя особено приятен аромат и тръпчив вкус. Майораната се използва като отлична подправка за агнешко и пилешко месо....

Риганът се съчетава много добре с босилек и майорана.
Риганът е много подходящ за гъбени супи и ястия с гъби....

Тя има много силно действие и затова трябва да се използва смрадлика с мярка, особено за вътрешно приложение....

При приготвянето му се използват още фъстъци, кокосово мляко....

Ето какво представлява това чудно кулинарно изобретение и за какво се използва....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: