Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Обезсолим Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави саламура за сиренеЗа да запазите сиренето за по-дълъг период от време е необходимо то да отлежава в саламура при температура около 10 градуса....
Как да обезсолим маслини
Солта е неизменен продукт за българите. На всяка трапеза непременно присъства солницата. Много от нас имат навика да посегнат към нея още преди да...
Как да си обезсолим сиренето?
Обикновено сиренето, независимо дали е закупено от магазина или е приготвено у дома, се съхранява в саламура, приготвена от сол и вода, за да...
Тетевенската саламура празнува днес
Днес, 24-ти юни, се отбелязва Празникът на тетевенската саламура....
Сирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сирена
Използването му в салати със сирене и сандвичи също е много честа практика, по текстура то напомня много сиренето Бри....
СиренеБялото саламурено сирене е добре да се сложи в собствена саламура, а ако няма такава, го накиснете във вода, докато го покрие и прибавете щипка сол...
3
Американски саламури за български мезета
Саламура за свинско
Приготвя се саламура от 5 л вода, 450 г сол и 50 г селитра....
Сиренето на Уисконсин е най-доброто сирене в света
Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: