Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лецитин Начин на Употреба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се употребява лецитин?
Освен своите ползи за активно спортуващите, лецитинът има и редица други ползи за здравето....
ЛецитинНачин на употреба на лецитин
Приема се по 1 с.л. гранули, смесена с кисело или прясно мляко, или сок, 2 пъти на ден....
Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!
И по-точно, става въпрос за генномодифицирания соев лецитин....
Колко време е годно за употреба маслото?
Колко време е годно за употреба маслото?
Естественото масло се произвежда изключително и само от краве мляко....
Кулинарна употреба на ескарола
Ескарола е зеленолистен зеленчук, член на семейството на цикорията. Има широки, зелени, къдрави листа и леко горчив вкус. Може да се консумира както...
Кулинарна употреба на Прошуто
Прошутото е едно от най-прочутите италиански деликатеси. То представлява вид шунка, която е от свински бут и се маринова в определени условия. За...
Кулинарна употреба на камут
Кулинарната употреба на камут изисква предварителна обработка. Една нощ преди това трябва да се накисне във вода....
Кулинарна употреба на рожков
Рожков представлява растение от семейството на бобовите култури. За разлика от повечето от тях то е сладко. Шушулките му, изсушени и смлени...
Кулинарна употреба на индрише
За кулинарна употреба от индришето се използват красивите цветовете. С тях прекрасно могат да аранжират всякакви кулинарни произведения....
Кулинарна употреба на мескита
В страните, в които се употребява редовно, наличието на хора, заболели от диабет, е почти нищожно....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: