Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправка за Гъби с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Скариди с бяло вино
Макар и не точно подправка, бялото вино може да се използва при овкусяване на скариди за добавяне на финес и аромат....

И тук възниква въпроса кои са подходящите подправки за овкусяване на барбун....

Правилните подправки за овкусяване на омара ще го превърнат в кулинарно изкушение и звездата на вашата трапеза....

Може да се подправи лаврак много добре със зелените подправки, най-вече тези, които са характерни за кухните около средиземно море - риган, девисил...

Анасонката спада към ядливите гъби и се счита за гъба с добри качества, но се употребява в комбинация с други видове, защото е твърде ароматна....

Лисичка е интересно име за гъбка. Непозната е, както много други гъби в България....

Бадемовата гъба носи интересно име и е вид ядлива гъба, която се среща в нашата страна....

Хубавото на оризът е, че той може да бъде приготвен по много начини и към него могат да бъдат прибавени много подправки....

За да бъде оризът не само вкусен, но и ароматен, спомагат различни видове подправки. Пригответе сами смес, подходяща за сварен ориз....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: