Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сгъстяване на Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои храни сгъстяват кръвта?
Познавайки какви вещества сгъстяват кръвта, можете да коригирате диетата си и значително да подобрите състоянието на кръвта без лекарства....
Английски крем кастард
Кремът кастард се сгъстява благодарение на жълтъците, чийто протеин при нагряване се свива и превръща течността в емулсия....
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухня
Храната и пътуването - една от неустоимите двойки в света. Както книгата и почивката, любовта и поезията, морето и романтиката и какво ли още...
Тайните на каталунския крем
Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона. Той се предлага в почти всеки ресторант и кафене както като крем,...
Идеалният крем за бишкотиБишкотите, известни като бишкоти ди Прато, както и кантучини, представляват двойно изпечени бисквити. Те са творени е на любимата ни италианска...
2
Любопитната история на Крем Сабайон
Френският крем Сабайон, подобно на много други ястия, има своята история. Създаден е през 16 век при обсадата на една италианска крепост. Тогавашният...
Честит празник на крем Брюле!
На 21 юли е и празникът на популярния крем Бюре. Неустоимият вкус на крем Брюле може да изкуши всеки. Десертът обаче разбунва духовете между два...
Лечебен какаов крем облекчава анемията
Първо, трябва да се консултирате с лекуващ лекар и да се уверите, че не страдате от хемолитична анемия, сърповидно-клетъчна анемия или сидеробластна...
Как да сгъстим яйчения крем
Върнете на котлона и бъркайте до сгъстяване. Кремът не трябва да кипва, защото яйцето ще се пресече....
Тайната на вкусния крем Брюле
Крем Брюле – това е изискан десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка...
Тайните на вкусния крем карамел
Истинското удоволствие в кухнята се крие в направата на десертите, защото в тяхната основа е перфекционизмът. Най-важната тънкост на всеки десерт...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: