Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сгъстяване на Крем
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Познавайки какви вещества сгъстяват кръвта, можете да коригирате диетата си и значително да подобрите състоянието на кръвта без лекарства....

Кремът кастард се сгъстява благодарение на жълтъците, чийто протеин при нагряване се свива и превръща течността в емулсия....

Френската кухня
Френската кухня е крем де ла крем на кулинарния свят....

Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона....

2

Опитайте сега нашите предложения за крем карамел като крем карамел без захар и крем карамел в тава....

На 21 юли е и празникът на популярния крем Бюре. Неустоимият вкус на крем Брюле може да изкуши всеки....

Как се прави крем Брюле у дома?
Крем Брюле се прави от сметана или мляко, смесени с жълтъци, захар и ванилия....

Френският крем Сабайон, подобно на много други ястия, има своята история. Създаден е през 16 век при обсадата на една италианска крепост....

Какаов крем
Смесете 250 грама какао, 250 грама кафява захар, 250 грама масло, 2 супени лъжици морска сол и 7 супени лъжици натурален ябълков...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: