Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Идеи за шотове, които можете да изядете

Идеи за шотове, които можете да изядете

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
3 от 5 Снимки
Идеи за шотове, които можете да изядете
Снимка: ericasweettooth

3. Шотове от ягоди


Изберете възможно най-големите ягоди, които можете да намерите. Отрежете малка част от връхчето им, така че да могат да стоят изправени, след което издълбайте, за да се получат малки чашки. Топнете връхчето на всяка ягода в течен шоколад и ги разположете върху плоска повърхност, застлана с хартия за печене или фолио. Поставете ягодите във фризера за около 4 часа, или докато се стегнат достатъчно. След това ги напълнете с шоколадов ликьор и ги сервирайте;

Шотовете представляват малки чашки с обем между тридесет и шестдесет милилитра, в които се поднасят коктейли или други видове алкохол. Характерно за тях е, че се изпиват на един дъх и обикновено са част от някаква забавна игра или облог.

Шотовете са добре познати на всички, които водят активен клубен живот и често се събират с приятели на купони. Те са симпатични, интересни и винаги правят атмосферата на партитата още по-весела.

Ако често посещавате нощни заведения, то със сигурност сте виждали всевъзможни атрактивни шотове, които са ви впечатлили с вида си. Въпреки това бъдете сигурни, че не сте видели най-интересните сред тях.

Ако надникнете в нашата галерия, ще видите такива, които можете не просто да изпиете, а дори да изядете. Те се приготвят лесно и могат да ви помогнат да се превърнете в истинска звезда на следващото приятелство събиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати