gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Подправки, подходящи за домашна наденица

Подправки, подходящи за домашна наденица

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
651112k
Домашна наденица
Метален сушилник за съдове на два етажа
Практичен аксесоар за вашия дом:
Метален сушилник за съдове на два етажа
59.00 лв.
Виж ››

Надениците са традиционни за българската кухня. Домашните наденици се приготвят през есента и зимата.

Да се приготви наденица в домашни условия, не е толкова трудно. Както всеки знае, по-добро от домашното няма. Всеки сам решава какви подправки се харесват на него и на близките му хора. По този начин може да си направите наденица, която да е по ваш вкус. Домашната наденица няма оцветители, консерванти, аромати и други.

Подходящите подправки за домашната наденица са:

- семена копър;

- лют червен пипер;

- червен пипер;

- черен пипер;

- чесън;

- чили;

- чубрица;

- кимион;

- сол;

- суха мащерка;

- сминдух;

- индийско орехче.

Приготвянето на домашната наденица отнема малко повече време. Но след като я опитате, няма да съжалявате.

След като си направите наденица в домашни условия, ще имате на разположение едно уникално мезе за студените зимни вечери. Ако ви дойдат неканени гости, е необходимо само да нарежете приготвените наденици.

Освен за мезе с тях може да наготвите и доста ястия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest