gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Как да направим корема плосък

Как да направим корема плосък

Плосък корем
Чугунена тенджера със стъклен капак - 5 л-31%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чугунена тенджера със стъклен капак - 5 л
115.00 лв.
79.00 лв.
Виж ››

Коремът е една от най-проблематичните области за повечето момичета и жени. Дори тези, които не са склонни към напълняване, често имат изпъкнало коремче.

За да премахнем излишното коремче, е необходимо не само да се занимаваме със спорт, но и да започнем да се храним правилно. По отношение на храненето - опитайте се да започнете да се ограничавате от вредните храни - не яжте брашнени продукти или намалете количеството с поне 20% и свикнете с него, а след това постепенно намалете с още.

Веднага включете и продукти със сложни въглехидрати (свежи и ярки плодове и зеленчуци като картофи, моркови, цвекло, тиква, царевица, грах, круши, ябълки).

Постарайте се последното ви хранене да е поне един час и половина преди сън.

Пийте много вода (не други течности). Абсолютно изключете приема на алкохол.

Също така, ще трябва да следвате определен режим на хранене, да се откажете от прекалено мазни храни освен от брашно, сладки и пържени храни.

Хранете се често (до 6 пъти на ден) на малки порции. Списъкът на храните трябва да включва плодове, зеленчуци, риба, диетично месо.

Ограничете солта до минимум.

Заедно с полезното и рационално хранене трябва поне три пъти седмично да се упражнявате поне 30 минути. Можете да изберете за себе си това, което ви харесва - ходене, бягане, скачане въже, плуване, фитнес класове, игри на открито.

Но трябва все пак да се знае, че мазнините напускат постепенно цялото тяло, а в областта на корема на последното място. Невъзможно е да се губи тегло на точно определени места.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest