Пет маринати за месо

1 от 5 Снимки

Марината за пилешко филе


За пилешко месо ви предлагаме следната марината - смесете в подходящ съд 100 мл соев сос, 1–2 с.л. горчица, 3 скилидки чесън, 50 мл олио. Скилидките чесън трябва да се пресоват.

Маринатата е особено подходяща за пилешки гърди – след като смесите всичко и уеднаквите сместа, залейте месото и го оставете да престои в хладилник за около час. Разбира се, ако имате повече време, можете да оставите маринатата да подейства и по-дълго.

Маринатата е задължителна, ако искате да приготвите крехко и ароматно месо. Предлагаме ви пет различни маринати, като количеството на продуктите зависи от това колко месо искате да мариновате.

Вижте отгоре галерията ни за различните маринати и начините за тяхното приготвяне.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати