Вижте златните правила на експертните пекари

1 от 5 Снимки

1. Оразмерявайте правилно продуктите.


Днес професионалните пекари по света използват само рецепти, в които е посочено теглото на съставките. Те са наясно, че чаша брашно може да тежи различно в зависимост от вида му или от това, колко е натъпкана чашата. Ако нямате везна вкъщи, никога не пълнете мерилната чаша или лъжица с връх. Винаги ги подравнявайте отгоре с нож или шпатула.
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
10.00 лв.
7.70 лв.
Виж ››

Печенето на хлябове, питки, сладкиши, дребни сладки и всевъзможни други кулинарни произведения понякога бива подценявано от много домакини.

Въпреки че в много случаи то изглежда като детска игра, определено си има своите тънкости, които ако не се спазват, могат напълно да провалят вида на даденото печиво.

За да не изпадате в подобна неприятна ситуация, вижте в галерията по-горе основните правила, които трябва да се спазват при боравене с фурна. Те са подбрани от доказани експерти в бранша и има на какво да ви научат.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати