Диета с извара

Жана Г.Жана Г.Новак
Диета с извара

Идеята на диетата с извара се състои в това, че изварата е нискокалорична, затова пък богата на ценните за човешкия организъм белтъчини. Изварата снабдява с полезни вещества тялото.

Тя дава усещане за ситост, което изключва желанието за консумация на други продукти по време на диетата. Изварата зарежда организма с енергия.

Първият вариант на диетата с извара се базира върху активната консумация на извара. Тя трябва да е прясна, по възможност с ниска степен на масленост.

В продължение на един ден се яде само извара, която при нужда може да се подслади с малко мед или да се добавят нарязани сушени смокини, кайсии или стафиди.

Диета с извара

През деня се консумира около един килограм извара, който е разпределен на порции от по двеста грам. Те се консумират на всеки три часа в рамките на деня.

Вторият вариант на диетата с извара изисква консумацията на четиристотин грама извара за деня, разделени на четири порции. В тях се добавят овесени ядки, запарени с вряла вода, а също така мед, плодове и ядки.

Не забравяйте да добавяте извара към салатите си, когато не спазвате диета – това се отразява много добре на храносмилането и се отразява и върху красотата на кожата ви.

Третият вариант на диетата с извара изисква консумацията на три порции от по сто и двадесет грама извара, в която сте добавили плодове по избор в неограничено количество.

Диетата с извара е препоръчително да се спазва не повече от три дни и не повече от два пъти в годината. Тя е забранена за тийнейджъри, бременни и кърмачки.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати