Рак бургерът на Спондж БобЗа сглобяването на бургерите долната част от хлебчето се намазва леко с майонеза, отгоре се слага кюфтето с кашкавала, следват кръгчета кисела краставичка, малко лук, маруля, кетчуп и се захлупва с горната част от питката...
Супа от ракПрибавят се месото от рак и бульонът, а след това и сметаната. Загрява се.
Подправя се със сол и черен пипер.
Рибната супа се сервира поръсена със зелен лук.
Супата от рак е готова....
Кафето предпазва от рак на гърдатаПроучване на Майо Клиник от преди няколко месеца пък откри, че ако пиеш повече от две чаши и половина кафе на ден, намаляваш риска си от рак на матката....
Коктейл Това ли е всичко?Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Храни, които пазят от рак на гърдатаВсе повече се увеличава броя на заболелите от рак на гърдата жени. За по-сигурна превенция от коварното заболяване прочетете следната статия....
Бразилски орех намалява риска от ракПравилната консумация на този вид ядка може да намали опасността от заболявания като рак на белият дроб, рак на дебелото черво, рак на гърдата или на кожата....
Биохраните не намаляват риска от ракУчените много подробно са разгледали ракови образувания на гърдата, както и на меките тъкани и не са намерили доказателства, които да сочат към пестицидите, като виновник за повишен риск от заболяването....
Проучване: Чесънът намалява риска от ракПри пушачите рискът от рак също значително намалява – с около 30 на сто. Страшната статистика за болестта показва, че по-голямата част от хората, които са имали диагноза рак на белия дроб, умират от болестта....
Защо Дания въвежда данък върху червеното месо?В заключение може да се каже, че последните няколко месеца са тежки за любителите на червеното месо, след като Световната здравна организация предупреди, че консумацията му се свързва с риска от рак....
Свински гърди на жарВсичко се разбърква хубаво и всяко парче месо се натрива със сместа от всички страни.
Накрая се намазва със зехтин или олио и се оставя да преседи на хладно минимум един час....
Пилешки гърди на тиганЧушките се почистват от семената, нарязват се на лентички.
В тигана се загрява олио и пилешкото месо се запържва, докато се позачерви. Добавят се нарязаният лук, чушките и морковите....
Свински гърди на грилСвинските гърдите трябва да бъдат цял парче, без кост. Смесете солта, червения и черния пипер, ригана, чесъна, кориандъра и кимиона.
Натрийте парчето месо с ароматната смес и намажете със зехтина....
Пилешки гърди на скараНарежете пилешките гърди на тънки пържоли. Сложете ги в кутия.
Добавете соевия сос и зехтина. Затворете и оставете няколко часа в хладилника.
Намажете скарата със сланина и лук....
Червеното месо с какъв алкохол върви?Бракът между месото и алкохола е брак по любов. Истината е, че ароматът на различните видове вина, джин, водка или ракия буквално парфюмира месото, което приготвяме, и придава изтънчен вкус на ястието....