Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаШоколадов сладкиш, който се топи в устата
20 Февр.
2
Става чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
08 Дек.
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаЯпонски Чийзкейк - направо се топи в устата
10 Март
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
Иновация: Сладолед, който не се топиИновация: Сладолед, който не се топи
08 Август
В летните горещини един от предпочитаните начини за разхлаждане е именно леденият сладолед. Колкото по-горещо е обаче, толкова той се топи по-бързо....
Еврика! Шоколад, от който не се пълнееЕврика! Шоколад, от който не се пълнее
11 Април
1
Екип от учени изобрети шоколад, от който не се пълнее....
В Япония пускат сладолед, който не се топиВ Япония пускат сладолед, който не се топи
03 Септ.
Тайната е в добавяне на протеин, който да държи леденото изкушение стегнато за по-дълго време. Този протеин отдавна е известен в японската кухня под името натто....
Български учени създадоха хляб, от който не се пълнееБългарски учени създадоха хляб, от който не се пълнее
23 Февр.
Първите мостри от този хляб бяха представени на форума за агробизнес, храни и вино, който бе открит тази седмица в Пловдив....
Тайните на горещия шоколадТайните на горещия шоколад
05 Април
1
Експериментирайте и добавяйте в горещия шоколад всичко, което ще ви донесе радост и удоволствие....
Създадоха нов вид шоколад! Вижте гоСъздадоха нов вид шоколад! Вижте го
07 Септ.
Нов вид шоколад беше създаден наскоро от швейцарско-белгийска компания. Вкусното изделие е уникално по рода си и се явява четвърти вид шоколад в света след млечния, черния и белия....
Създадоха цяла баня от белгийски шоколадСъздадоха цяла баня от белгийски шоколад
23 Август
Срещнахме се с представители на шоколадовата компания Choccywoccydoodah и създадохме шоколадовата баня в реални размери" – се казва в описанието на банята....
Истинският кроасан с масло, който се топи в устатаИстинският кроасан с масло, който се топи в устата
31 Март
Разбира се, така е по-евтин, но и вкусът му не би могъл да се сравнява с този на кроасана с масло, който се топи и оставя аромата си дълго....
Ура! Създадоха парфюм, с който слабеемУра! Създадоха парфюм, с който слабеем
12 Февр.
За да докажат ефекта, който има парфюмът, създателите му са го подложили на серия от изпитания в Центъра за биологически изследвания и кожни експерименти....
Създадоха супер шоколад с мая за бираСъздадоха супер шоколад с мая за бира
17 Юли
Само че в места, където се прави шоколад, микробите са различни. Именно тази разлика обуславя и индивидуалния вкус на шоколада....
Изобретиха шоколад, който облекчава менструалните болкиИзобретиха шоколад, който облекчава менструалните болки
12 Ноем.
Собствениците на известна швейцарска шоколадова фабрика твърдят, че са създали специален шоколад, който може значително да облекчи болките, характерни за месечния цикъл....
Създадоха часовник, който показва часа на смърттаСъздадоха часовник, който показва часа на смъртта
11 Окт.
5
Преди няколко месеца учени разработиха „тест за смърт“, който показва колко дълго ще живеем....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Създадоха уред, който ще показва качеството на хранитеСъздадоха уред, който ще показва качеството на храните
15 Окт.
Български специалисти от Университета по хранителни технологии в град Пловдив и техни колеги от Техническия университет в град Габрово разработиха революционен уред, който ще показва качеството на храните....
Човекът, който не спиЧовекът, който не спи
20 Юли
1
След като лекарите решили, че той има някакъв израстък в корема, който му пречи да диша, защото с времето става все по-голям, била назначена операция....
Как се топи мас?Как се топи мас?
24 Януари
1
Свинската мас намира широко приложение в Българската кухня. Благодарение на нея можем да опитаме най-вкусните катмери с мас, да похапнем хрупкави джумерки или да опитаме някои от бабините масленки. Свинската мас...
Горещият шоколад е по-солен и от чипсаГорещият шоколад е по-солен и от чипса
30 Март
Оказва се, че противно на очакванията продукти като горещия шоколад са вредни не толкова заради количество захар, което се съдържа в тях, а заради голямото наличие на сол....
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
Гренландия се топи, Океанът се покачваГренландия се топи, Океанът се покачва
14 Ноем.
1
Горещите лета през периода 2006-2008 г. са свързани с голямо топене на ледове", казва ръководителят на изследването Михиел ван ден Брьоке....
Учените създадоха мозъчен имплант, който преобразува мислите в речУчените създадоха мозъчен имплант, който преобразува мислите в реч
01 Май
За целта те са използвали имплант, с който са сканирали сигнали на доброволци и са успели да разчетат няколкостотин изречения на глас....