Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Идеалното АшуреИдеалното Ашуре
21 Февр.
Да ви е сладко с идеалното Ашуре! Житото, което ползвах, беше много чисто, но ако вашето не е, първо, го почистете....
Как да си приготвим пайКак да си приготвим пай
16 Септ.
Той се състои от основа от тесто, което се напълва с различни по видове плънка. Паят може да е отворен и затворен....
Как да приготвим идеалното коледно печеноКак да приготвим идеалното коледно печено
25 Дек.
Коледното печено може да се приготви с различни меса. Докато у нас най-вече се използва свинско, то в Америка залагат най-вече на коледната пуйка....
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?
04 Януари
2
Бисквитено тесто Женоаз Необходими продукти: 6 яйца, 14 с. л. брашно, 13 с. л. захар, 150 г масло, 1/2 ч. ч. смлени бадемови ядки, 1 пакетче ванилия, настъргана портокалова кора Начин на приготвяне: На водна...
Как се прави идеалното пандишпаново тестоКак се прави идеалното пандишпаново тесто
26 Март
5
Топло пандишпаново тесто Необходими продукти: 7 яйца, 1 ч. ч. захар, 180 г брашно, 1 пакетче масло, ванилия. Начин на приготвяне: Захарта и яйцата се разбиват като в по-горната рецепта, но на водна баня....
Топ 10 златни правила, за да приготвите перфектен пайТоп 10 златни правила, за да приготвите перфектен пай
07 Август
Ако премесите тестото, паят ще стане жилав и твърд; 7. Винаги приготвяйте тестото на ръка, а не с помощта на миксер. Именно по този начин ще можете да избегнете най-лесно премесването му; 8....
Пай със стъргано тестоПай със стъргано тесто
28 Дек.
Към останалото тесто се добавя още брашно, за да стане твърдо. Настъргва се върху конфитюра и паят се пече до пълна готовност. Паят със стъргано тесто е готов....
Пай с бутер тестоПай с бутер тесто
06 Март
1
Сложете пая с бутер тесто да се пече в предварително загряна фурна на 200 градуса до порозовяване. Изстиналия пай поръсете с пудра захар....
Универсално тесто за пайУниверсално тесто за пай
11 Януари
Това се прави, за да не се надигне при печенето. Може да се изпече предварително и след това да се добави плънка или направо да се изпече с плънката....
Маслено тесто за пайМаслено тесто за пай
05 Май
5
Меси се до получаване на гладко тесто, като при нужда се добавят 1-2 с.л. вода. Готовото маслено тесто за пай се оформя в топка, увива се в фолио и се оставя да почине в хладилник за 15-20 минути....
Маслено тесто за пайМаслено тесто за пай
05 Май
5
Меси се до получаване на гладко тесто, като при нужда се добавят 1-2 с.л. вода. Готовото маслено тесто за пай се оформя в топка, увива се в фолио и се оставя да почине в хладилник за 15-20 минути....
Универсално тесто за пайУниверсално тесто за пай
11 Януари
Това се прави, за да не се надигне при печенето. Може да се изпече предварително и след това да се добави плънка или направо да се изпече с плънката....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тесто
13 Февр.
Времето на приготвяне зависи от това какво количество е тестото Ви, като за готов се приема кексът, при който при бодване с клечка за зъби не остават остатъци по нея....
Вишнев пай с маслено тестоВишнев пай с маслено тесто
09 Окт.
1
Вишневият пай с маслено тесто е готов....
Зеленчуков пай с парено тестоЗеленчуков пай с парено тесто
03 Окт.
2
Върнете съда на котлона и гответе до получаване на гладко тесто. Оставете тестото да се охлади. Почистете чушките от семената, лука от люспите и нарежете на подходящи парчета....
Солен пай с бутер тестоСолен пай с бутер тесто
17 Май
Соленият пай с бутер тесто е готов....
Рибен пай с бутер тестоРибен пай с бутер тесто
17 Януари
Може да направите дупчици с клечка за зъби. Намажете завития солен пай с разбито яйце леко с четка. Печете на 220 градуса до златисто. Много вкусен Рибен пай с бутер тесто!...
Плодов пай с маслено тестоПлодов пай с маслено тесто
08 Февр.
Пресяваме тестото и към него добавяме нарязаното на парченца масло, яйце и ванилията. Месим докато не се получи гладко тесто. Ако е необходимо добавяме 1-2 с.л. вода....
Пица-пай с хрупкаво тестоПица-пай с хрупкаво тесто
26 Февр.
Започваме да сипваме вода на тънка струя, едновременно с това месим. Трябва да се получи нелепкаво тесто....
Ябълков пай с козуначено тестоЯбълков пай с козуначено тесто
23 Ноем.
Разточете веднъж вече втасалото тесто на правоъгълна тънка кора. Намажете кората с маслото и поръсете с предварително смесените кафява захар, ванилова захар, какао и канела....
Зеленчуков пай с бутер тестоЗеленчуков пай с бутер тесто
17 Май
1
В тавичка се оформя тестото по дъното и стените, дупчи се с вилица и се пече при 200-220 градуса за около 10 минути в предварително загрята фурна....
Солен пай с многолистно тестоСолен пай с многолистно тесто
27 Окт.
Да ви е сладко с този уникално вкусен солен пай с многолистно тесто!...
Тиквен пай с готово тестоТиквен пай с готово тесто
31 Окт.
1
При нужда, покрийте с фолио, ако тестото започне да потъмнява. Поднесете тиквения пак с целувка от разбита сладка сметана....
Солен пай с готово тестоСолен пай с готово тесто
27 Февр.
Накрая може да се покрие с хартия за печене, за да не прегори....
Солен пай с маслено тестоСолен пай с маслено тесто
22 Дек.
Омесваме меко маслено тесто. Тестото се увива в опаковачно фолио и се оставя в хладилника за 1 час. Разточваме тестото и поставяме в тава с хартия за печене, тестото трябва да обхваща стените на тавата....