Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приготвим перфектното кафеМожете да приготвите кафе по екзотичен начин.
За целта прясносмлени зърна се заливат със студена вода в съотношение едно към две....
27 Март
1
Да приготвим перфектното телешко филе Вайсбрат?От него се приготвят както лесни ежедневни храни като бургерите, така и изискани специалитети с телешко, които могат да впечатлят и най-взискателните ценители на кулинарното изкуство....
21 Януари
Как да приготвим перфектното панирано пилеПерфектното панирано пиле е сочно, хрупкаво и пълно с аромати. С правилната техника и някои тайни съставки, можете да приготвите вкусно панирано пиле в уюта на своята кухня....
15 Юли
Как да приготвим перфектните кюфтетаМожете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
25 Юли
10
Да приготвим перфектната коледна пуйкаВсеки грабва вилиците си при вида на перфектно златисто-кафявата птица, с блестящ вид с сочен вкус....
25 Дек.
Как да приготвим перфектната паеляВкусната манджичка може да се получи перфектно и в обикновена тенджера, която има вместимост от 4 литра....
30 Август
1
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак се пече месото за дърпано свинско
Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
14 Януари
Как да приготвим перфектното запечено сирене на тиган?Как да приготвим перфектно запечено сирене на тиган, което да разнася аромата си в кухнята и да се топи в устата?...
02 Януари
Как да приготвим перфектната херинга по рускиЕто как можете да приготвите перфектната херинга по традиционни руски рецепти, като се има предвид, че ако маринованата херинга е прекалено солена, тя се накисва предварително в прясно мляко
Предястие от херинга
Необходими...
26 Май
Перфектното ТабулеMielle показа как точно се приготвя от бейрутските MasterChef. Качи в клип за тези, които сме абонирани при него, и аз оттам се научих как се приготвя....
18 Септ.
3
Перфектното ГуакамолеДоматът се обелва с белачката за картофи или може да се попари в гореща вода, след това се разрязва и отстранява течната част, нека да остане само плътната, месестата. Нарязва се на дребни кубчета....
14 Юни
1
Пет стъпки как да си приготвим перфектното домашно маслоМаслото се приготвя от ценни животински хранителни вещества. Физическата структура на маслото се състои от мастни киселини....
22 Юли
Как да приготвим перфектните пържоли за Нова годинаНяма нищо по-добро от това новата година да започне с вкусни и перфектно приготвени пържоли.
Мнозина залагат на свинското месо през новогодишната нощ....
31 Дек.
1
Перфектното шоколадово суфлеШоколадът се разтапя на водна баня заедно с маслото.
Яйцата, жълтъците и захарта се разбиват с миксер и към тях се прибавят шоколадът и маслото, като се добавя по малко.
Добавя се брашното.
Формичките за мъфини...
08 Дек.
Перфектното домашно брауниНе бива да препичаме браунито, то трябва да остане влажно.
Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
23 Ноем.
Перфектното ирландско кафеЗа перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена.
На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
28 Април
Перфектното гъбено ризотоРабъркайте, за да се усвоят и разтопят. Ако е необходимо, посолете леко.
Поръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер.
Перфектното гъбено ризото е готово....
07 Окт.
Перфектното Пиле ФрикасеНасладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън.
Добър апетит!...
04 Окт.
Перфектното телешко вареноПри телешкото варено е важно продуктите да са на големи парчета.
Перфектното телешко варено е готово....
02 Март
Перфектното маслено тестоЗапочвате да добавяте брашно отвън към центъра.
Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим.
Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час....
27 Ноем.
2
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоПалачинковото тесто е старо изкуство. Когато човек се е научил да загрява плоски камъни, сигурно почти веднага е открил колко е приятно да пържи палачинки върху тях. В днешно време не са много гастрономичните изкушения, които...
02 Май
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2