Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладолед с бисквити на прахСладолед с бисквити на прах
29 Април
Сервирайте и се насладете на този невероятно вкусен млечен сладолед. Сладоледът с бисквити на прах е готов....
Вафли с мляко на прахВафли с мляко на прах
23 Юли
Поставете нарязан маргарин и определеното количество сухо мляко в един съд и разбъркайте добре, за да се смеси. Когато сладката вода се охлади, изсипете я в съда с разбития маргарин и мляко на прах....
Палачинки с протеин на прахПалачинки с протеин на прах
04 Юли
Палачинките с протеин на прах са готови....
Протеинови палачинки с протеин на прахПротеинови палачинки с протеин на прах
17 Август
Включете котлона на средно висока температура и сложете тигана да се загрее. С помощта на черпак, изсипете сместа за една палачинка върху тигана....
Бананови палачинки с протеин на прахБананови палачинки с протеин на прах
04 Февр.
Прибавят се яйцата и ванилията. Накрая се прибавят и сухите съставки, протеина на прах и бадемовото брашно. Отново се блендира до еднородна смес....
Шприцовани сладки с какао на прахШприцовани сладки с какао на прах
07 Юни
Маслото се разбива до бухване. Добавят се пудрата захар, ванилията, яйцето, ромът и канелата. Брашното се смесва със солта, бакпулвера и какаото и се добавя към тестото. Фурната се загрява до 175 градуса....
Реване със сметана на прах и шоколадРеване със сметана на прах и шоколад
03 Февр.
За отгоре: Сметаната на прах се разбива с прясното мляко и захарта с помощта на миксер, след което се добавя шоколадът и отново се врътва на миксера да се омеша със сметаната....
На гладно ли се приема мед с джинджифил?На гладно ли се приема мед с джинджифил?
16 Ноем.
Но как да приемаме тази смес – по време на хранене или на гладно?...
Тортата с джинджифил на Мери БериТортата с джинджифил на Мери Бери
15 Януари
Тази страхотна тортата с джинджифил на Мери Бери е по рецепта на британската кулинарка Мери Бери. Разбъркваме какаото с 4-5 с.л. студена вода, добавяме прясното мляко и останалите продукти по ред....
Печени моркови с джинджифил на фурнаПечени моркови с джинджифил на фурна
27 Април
За да се изпекат морковите трябва да изберем по-дребни. Измиваме ги. В съд прибавяме зехтина с меда, джинджифила, черния пипер и 1/2 чаена лъжица сол, като разбъркваме добре. С готовата смес намазваме морковите....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
29 Септ.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)
11 Дек.
2
Картофите се обелват и срязват през средата на големи кубчета....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
29 Окт.
3
Пекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
Как се консумира джинджифилКак се консумира джинджифил
26 Септ.
1
Бременните и кърмещи жени трябва да ограничат приема на подправката. Джинджифилът има антисептично действие и е ефикасно при хранителни отравяния. Действа активно и при гадене, нарушено храносмилане и диария....
Домашно направен прах Гарам масалаДомашно направен прах Гарам масала
10 Януари
2
Използва се в много зеленчукови и месни ястия. От дадените продукти излизат около 6-7 ч.л. гарам масала....
Как се прави горчица на прах?Как се прави горчица на прах?
20 Март
Горчицата в никакъв случай, не е от съвременните подправки и сосове, тя е позната на човечеството още от Древен Рим. И ако за нашите географски ширини не е много типична, горчицата а е традиционна подправка в индийската...
Как се прави млякото на прах?Как се прави млякото на прах?
13 Окт.
Млякото на прах, познато като сухо мляко, се използва много често като заместител на обикновеното мляко. То се разтваря в хладка вода соред указанията на етикета, след което може да се използва във всяка една рецепта,...
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
23 Януари
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част. На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
ДжинджифилДжинджифил
31 Януари
33
Днес най-комерсиалните производители на джинджифил включват Ямайка, Индия, Индонезия и Австралия. Състав на джинджифила В джинджифила има около 3% есенциални масла, на които той дължи своя екзотичен аромат....
За бели зъби - прах от патладжанЗа бели зъби - прах от патладжан
23 Юли
Нарежете на много тънки филийки 1 голям патладжан и поставете в тава върху хартия за печене. Печете на висока температура до овъгляване. След изстиване натрошете и стрийте на прах....
Как се отглежда джинджифил вкъщиКак се отглежда джинджифил вкъщи
22 Септ.
Засаждане на джинджифил Следва етапът на засаждане. Може да използвате корен джинджифил, закупен от магазина....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти. Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните). Обърнете тестото и разточете отново....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....