Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Талиатели Карбонара по оригинална рецептаГотовите талиатели се изцеждат и се заливат със сос Карбонара. Всяка порция се поръсва с настърган пармезан. Поръсва се с пресен босилек.
Талиателите Карбонара по оригинална рецепта са много вкусни.
Източник: Мама...
29 Дек.
4
Карбонара - най-популярната паста в света! Оригиналната рецептаИстината е, че ако нямате наистина страхотни съставки и не приложите няколко ключови техники, ще останете разочаровани и гладни.
Представяме ви оригиналната рецепта за най-популярната паста в света - Карбонара....
06 Дек.
Паста Карбонара по класическа рецептаПастата Карбонара по класическа рецепта е много сполучлива....
24 Март
Оригинална рецепта за руски пелмениОригиналната рецепта за руски пелмени е много сполучлива....
03 Август
5
Оригинална рецепта за котешки езичетаДа ви е сладко с тази оригинална рецепта за котешки езичета....
08 Април
1
Оригинална рецепта за вкусен тутманикТова е един от най-добрите рецепти, които някога съм правила. Омесете добре тестото и обърнете внимание на времето за втасване.
Резултатът е вкусен и пухкав тутамник!...
31 Януари
Оригинална рецепта за салата НисоазЕдинствените задължителни продукти, които се смята, че са неизменна част от оригиналната рецепта за салата Нисоаз са - риба тон, аншоа, яйца, черни малки маслини, домати и други пресни сезонни зеленчуци, босилек и лук шалот...
21 Дек.
3
Оригинална рецепта за Бонбони РафаелоОригиналната рецепта за Бонбони Рафаело е изпълнена....
01 Февр.
1
Пиле Марсала (Оригинална рецепта от Марсала)Пилето Марсала (Оригинална рецепта от Марсала) е много вкусно.
Източник: Италианска оригинална рецепта от Марсала, Сицилия. Рецептата е свалена от клип.
Забележка: Изключително вкусен и бърз аламинут....
07 Май
Оригинална рецепта за Фокача от БариКакто всички рецепти, които са част от най-старата традиция на всеки град, хората от Бари се гордеят с тяхната Фокача....
28 Март
Оригинална рецепта за сръбска баница – ГибаницаВ дълбока купа натрошете сиренето с вилица на ситни зрънца, добавете яйцата и разбъркайте. Добавете 1 ч.л. бакпулвер и налейте топлата вода, разбъркайте до еднородна маса.
Разтопете маслото и с 1/3 от него намажете правоъгълна...
20 Януари
2
Оригинална рецепта за торта Червено кадифеОригиналната рецепта за торта Червено кадифе е готова....
23 Януари
3
Оригинална рецепта на бисквитките на Мулино БианкоОригинална рецепта на бисквитките на Mulino Bianco - идеални за чай или като лека закуска....
13 Юни
Сютляч Оригинална РецептаСварих 250 г ориз в 200 г вода до полуготовност, изсипах 2 ванилии, 800 мл мляко, 2 с.л. нишесте и захар на вкус.
Когато започна да се посгъстява, го махнах от котлона. Разбих 2 яйца с още 200 мл прясно мляко, добавих...
09 Дек.
5
Ratatouille - оригинална рецептаИзмийте всички зеленчуци и ги нарежете на шайби.
В тиган запържете първо патладжана, след това чушките, доматите, лука, тиквичките и чесънът. След това овкусете със солта и останалите подправките.
Зеленчуците се запържват...
10 Август
4
Тулумбички оригинална рецептаОставяме така да си поемат сиропа тулумбичките по оригинална рецепта за едно денонощие....
23 Май
Ratatouille - оригинална рецептаИзмийте всички зеленчуци и ги нарежете на шайби.
В тиган запържете първо патладжана, след това чушките, доматите, лука, тиквичките и чесънът. След това овкусете със солта и останалите подправките.
Зеленчуците се запържват...
10 Август
4
Класическа паста КарбонараСервирайте пастата Карбонара като поръсите с едри люспи пармезан....
30 Окт.
2
Прясна паста КарбонараНе забравяйте да изцедите прясната паста добре, за да няма вода.
Приятен апетит с тази прясна паста Карбонара!...
24 Април
Бърза паста КарбонараСварете пастата. Междувременно загрейте зехтина, добавете нарязаната панчета и запържете за 4-5 минути, докато стане хрупкава.
Разбийте яйцата с пармезана, магданоза и сметаната....
07 Юни
Панагюрски тутманик (Оригинална рецепта)Панагюрският тутманик (Оригинална рецепта) е готов!...
08 Юни
1
Сливенски милинки (Оригинална рецепта)Омесва се меко тесто, оформят се топки колкото орех, оставя се да втаса и се залива с 125 г разтопено масло, 100 мл вода, 3 с.л. брашно и малко сол.
Пекат се в загрята фурна на 170°С. Накрая се поръсват с пудра захар....
22 Септ.