Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Болки в корема от консумацията на лютоЗа много хора, които изпитват чувство на парене в стомаха, това обикновено се случва след хранене. Най-често е виновна пикантна храна. Има няколко причини, поради които пикантната храна предизвиква усещане за парене в стомаха...
08 Юни
Рискове от консумацията на непастьоризирано млякоЧаст от причинените неудобства и неприятности, които може да доведе консумацията на непастьоризирано мляко, са диария, стомашни спазми, повръщане, алергии....
02 Март
Ползи от консумацията на калмариПолзи за здравето от консумацията на калмари
За пречистване на тялото
Този морски дар пречиства организма от вредните вещества....
23 Ноем.
Ползи от консумацията на броколиПолзи от консумацията на броколи
1. В тях се съдържат много витамини, минерали и биоактивни съединения - Броколите могат да бъдат хапвани както варени, така и сурови. И по двата начина са здравословни....
14 Дек.
Ползи от консумацията на лещаПолзи от консумацията на леща
Растителните протеини в лещата са много полезни и се усвояват по-лесно от организма, в сравнение с тези в месото или рибата например....
14 Май
Рискове от консумация на недобре сготвено месоНе бива обаче да се премълчават рисковете, които крие термично не добре обработеното месо.
Какви рискове носят различните видове меса, когато не са преминали достатъчна термична обработка?...
13 Окт.
Люто мезеОвкусете със сол, олио и оцет на вкус. Поръсете със ситно нарязан магданоз и охладете преди консумация....
24 Окт.
Невероятните ползи от консумацията на грахС консумация на грах може да спрете подуването на стомаха, да постигнете ускоряване на метаболизма в организма и лесно да отслабнете....
26 Окт.
Ползи от консумацията на сирене ЧедърСъображения при консумация на Чедър
Яжте сирене Чедър умерено, защото е с високо съдържание на мазнини и калории....
21 Ноем.
Здравословни ползи от консумацията на хикамаНека видим какви здравословни ползи носи за организма консумацията на този екзотичен плод:
1....
06 Септ.
Здравословни ползи от консумацията на медЗдравословни ползи на меда
Медът, заедно с останалите пчелни продукти, се смята за най-духовната и магическа храна на Земята....
04 Дек.
Здравословни ползи от консумацията на ръжСкорошно проучване откри още няколко ползи за здравето от консумацията на ръж, които са достатъчни, за да я превърнат в част от ежедневното ви меню....
26 Август
7 ползи от консумацията на ХалапеньоИнтересното е, че освен чрез консумация може да намалите болката и като положите чушката на болното място.
5....
20 Февр.
Невероятните ползи от консумацията на гъбиОколо 100 вида се изследват за техните ползи за здравето и много от наистина се открояват заради способността им да осигурят огромна подкрепа на вашата имунна система....
05 Април
Ползи от консумацията на Годжи БериОтдавна за Китай този плод е индустрия заради лековитите ползи от консумацията на Годжи Бери.
Какво съдържа плодът на Годжи Бери?...
18 Януари
Здравословни ползи от консумацията на качамакОбикновеният качамак, който може да се гарнира по различни начини, крие ползи за здравето ни.
Качамакът, наричан още полента и мамалига, е добре позната храна на нашата трапеза....
09 Март
Ползи от консумацията на червено зелеПрепоръчително е преди консумация да махнете горните листа, тъй като е възможно в тях да се съдържат нитрати....
18 Февр.
Неподозирани ползи от консумацията на пъпешНеподозирани ползи от консумацията на пъпеш
1. Богат състав
Пъпешът има доста ниско съдържание на калории (около 36 калории на 100 грама)....
11 Ноем.
Хормонозаместителната терапия - рискове и ползиНай-добрите хормонозаместващи планове трябва да са краткосрочни и ефективни, а ползите трябва да са повече от вредите....
12 Юни
Биоревитализация - ползи и рискове на бюти терапиятаЕто какви са ползите и недостатъците от биоревитализацията:
Ползи на биоревитализацията
Биоревиталзиацията е процедура, която може да се прилага върху всяка кожа....
09 Юли
Люто Блъди МериНа шишче се забиват маслинките. Забиват се на селърито.
Поднася се охладен и със сламка....
22 Август
Панирано люто пилешкоНарязваме пилешкото филе на парчета и го заливаме с киселото мляко. Объркваме и прибираме в хладилника за 4-5 часа.
След това изтръскваме парчетата пилешко от киселото мляко и ги подреждаме в чиния. Посоляваме ги....
27 Дек.
Люто-кисела супаНарязваме моркова и краставицата (небелена) с остър нож на ивички, като кибритени клечки.
Накълцваме месото на парченца и го смесваме с малко размито нишесте, сол и 1 с.л. червено вино....
08 Юни
7