Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Здравословни понички без пържене и брашноДнес импровизирах с тази рецепта за печени понички, но се получиха вкусни и здравословни понички без брашно и без пържене.
В купа се разбива яйцето с кафява захар и изварата....
21 Август
1
Домашни понички без пърженеВсички са супер, но поничките с шоколад са класика.
Домашни понички без пържене, които да опитате още днес....
04 Септ.
Вкусните понички на бабаПосле с шприц пълня поничките и ги поръсвам с пудра захар!
Вкусните понички на баба са готови....
16 Май
Тайната на сочните пържоли на фурнаПокрийте тавичката с домакинското фолио и я мятайте във фурната, но по възможност по средата на горния и долния реотан. Включете горе и долу на 250 градуса - естествено без вентилатор....
18 Дек.
41
Тайната на вкусния пържен шаранШаранът е една от най-вкусните риби, която се приготвя най-често за Никулден. Ако искате обаче да си приготвите шаран, който е пържен, то тази статия е за вас....
19 Ноем.
Чипс без пържене в микровълноваИзмивате и обелвате картофа и го режете на тънки ленти или кръгчета с помощта на белачка за картофи.
Измивате парченцата, осолявате ги и ги нареждате в чиния, като не трябва да бъдат едно върху друго....
11 Април
1
Най-вкусните понички с ленено брашноТова наистина са най-вкусните понички с ленено брашно....
21 Дек.
Тиквички без пържене като пърженитеПоднесете тиквичките без пържене като пържените с чесновия сос....
06 Януари
Понички без маяЗагрейте олиото (в тигана трябва да има поне 1, 5 пръста олио, както при пърженето на понички) и с лъжица извадете малко тесто.
Ако олиото е достатъчно, поничките ще се въртят сами....
11 Февр.
Понички без пълнежС помощта на кръг изрязваме формите. Изрязаните кръгове покриваме с кърпа и оставяме на топло за 30 минути да втасат.
Пържим на не силен котлон....
19 Май
5
Панирани тиквички без пържене с чеснов дресингНарязват се на половина и от всяка половинка се нарязват 4 бр. пръчици.
Яйцата се разбиват на пяна.
Сухарите се смилат с блендер....
14 Март
Да готвим без пърженеПоради това, в последните години съветите за ограничаването на консумация на пържените храни ни дебнат от всякъде. Ако все пак сте решили да прибегнете към пърженето, то трябва да се следят редица правила....
11 Дек.
1
Най-вкусните пържени зеленчуциСервирайте веднага най-вкусните пържени зеленчуци.
Вкусно предложение за вегетарианци или пък гарнитурка....
07 Ноем.
Тайната на вкусните катмиМожете да използвате прясно мляко и яйца – така стават дори по-вкусни. Необходим ви е литър мляко и 4 броя яйца, маята е около 50 грама, а брашното 4 – 5 ч.ч....
23 Май
2
Тайната на вкусните сармиТайната на тяхното приготвяне е в зеленчуците. Колкото повече подправки и миризми им сложите, толкова по-вкусни ще станат сармичките....
21 Април
1
Тайната на вкусните палачинкиАко и вие сте любител на палачинките, препоръчваме да опитате някоя от тези рецепти, а именно:
- американски палачинки;
- бананови палачинки;
- или вкусни протеинови палачинки;...
13 Април
6
Тайната на вкусните сандвичиВъпреки склонността на всички сандвичи да падат с маслото надолу и факта, че те трудно се вписват в концепцията за здравословно хранене, сандвичът, във всичките му разновидности, винаги се е посрещал с апетит от деца...
10 Януари
Тайната на вкусните фалафелиЕто какво е важно да знаете и каква точно е тайната на вкусните фалафели.
1. Внимавайте при употребата на сода. Тя се използва единствено, за да може сместа да стане по-шуплива, но не бива да се прекалява с нея....
12 Юни
Тайната на вкусните скаридиПовечето любители на морските дарове отдават своето предпочитание на скаридите, тъй като те са не само истински деликатес, но са и много вкусни....
17 Февр.
2
Тайната на вкусните пърленкиНе само рецептите и изпълнението обаче са важни за приготвянето на вкусни пърленки. Важно е те да се пекат на силен огън, за да могат да заслужат името си....
13 Февр.
3
Тайната на вкусните брускетиЗа да направите наистина вкусни препечени хлебчета, не е важна декорацията им, а приготвянето на тестото и неговото овкусяване....
07 Февр.
2
Тайната на вкусните милинкиПоследната тайна за направата на вкусните милинки е маста. За това ястие се използва задължително свинска мас. Забравете за маргарина, маслото и олиото....
06 Февр.
2