Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на перфектното тестоВсъщност технологията по направата на перфектното тесто не е толкова сложна, но пък е изключително важна за постигането му....
20 Януари
6
Тайната на сочните пържоли на фурна., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
18 Дек.
41
Перфектното маслено тестоОформя се тесто, което трябва хубаво да омесим.
Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час.
След изтичане на времето тестото е готово за употреба....
27 Ноем.
2
Тайната на идеалната пицаТайната на идеалната пица е проста, като всичко гениално – тънка хрускава основа и много вкусна плънка, която прави пицата ароматна и топяща се в устата....
07 Май
1
Тайната на перфектното сушиА най-голямата тайна за приготвянето на перфектното суши се крие в обработката на ориза....
02 Юни
Тайната на перфектното барбекюЛегендата разказва, че известният мореплавател и изследовател Христофор Колумб, пристигайки на Карибите в края на XV век, бил удивен от племената, които приготвяли уловените риба и дивеч, като ги поставяли върху специално...
30 Май
Тайната на сочната домашна пицаПерфектното тесто за пица трябва да е не по-дебело от половин сантиметър, а ръбовете й трябва да са дебели около 2 сантиметра, но не повече....
16 Март
2
Тайните за приготвяне на перфектно тесто за курабийкиАко все пак сте от малцината, които не са се научили как да приготвят курабийки, ние ще Ви помогнем и ще Ви разкрием тайните на перфектното тесто за курабийки....
12 Февр.
2
Тайните на истинската пицаВ първия тестото се изпича до готовност и чак тогава се добавят съставките....
25 Май
6
Тайните на перфектното ризото!Обичате ризото, но все не се получава. Всеки път започвате приготвянето му с желанието този път да се получи кадифено, кремообразно и „ал денте”, но в резултат получавате каша с консистенция на лепило?
Макар да е...
21 Април
1
Тесто за пицаПосле се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
15 Ноем.
4
Пица без тестоНарязваме на дребно пуешкото филе и го разпределяме отгоре върху доматеното пюре. Настъргваме отгоре кашкавала и поръсваме останалата моцарела....
10 Юни
Тесто за пицаПосле се добавят яйцето и малко зехтин, както и топлото мляко докато се получи нелепкаво тесто....
15 Ноем.
4
Тайната на перфектните Станимашки сармиТайната на приготвянето им се крие в стриктното изпълнение на рецептата.
Една грешка би коствала неописуемият и типичен за ястието вкус....
27 Януари
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоТайната на добрата палачинка се крие в тестото....
02 Май
Кето тесто за пицаНасладете се на вашата питателна кето пица - за целта имате перфектното кето тесто за пица....
05 Февр.
1
Пица с домашно тестоВ друг съд пресяваме брашното и замесваме меко тесто за пица, което се оставя на топло да удвои обема си.
Разделяме на две топки.
В намазнена тавичка разстиламе едната половина - тя стига за една пица....
14 Януари
Италианско тесто за пицаОставете тестото да втаса до удвояване на топло място, като покриете купата му с прозрачно фолио и кърпа. Втасалото тесто може да използвате за приготвяне на пица, но и на фокача....
06 Окт.
52
Пица с бързонабухващо тестоПоставя се в съд, намазан с олио, и се оставя във фурната на 30 градуса да втаса за около 25-30 минути.
После бързобухващото тесто се разделя на 2 части /за две малки пици/ и се разстилат в намазнени тавички....
23 Ноем.
Пица с бъркано тестоТака приготвените пици се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
Пицата с бъркано тесто е готова....
20 Ноем.
2
Традиционно тесто за пицаМесенето и разточването на тестото става трудно, но пък резултатът си заслужава.
Традиционното тесто за пица е готово....
15 Ноем.
3
Оригинално тесто за пицаУспех с вкусните италиански специалитети, които ще направите с това оригинално тесто за пица....
31 Май
14