Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Сладолед с ревен и джинджифилСладолед с ревен и джинджифил
07 Септ.
Сложете ревена, джинджифила, сиропа и меда в тенджера и варете на бавен огън около 15 минути. Охладете и пасирайте. Сипете соса върху сладоледа, разбъркайте добре и охладете за още 2 часа....
Сладкиш с ревен и извараСладкиш с ревен и извара
11 Май
Върху запечения блат поставете ревена, а върху него разпределете сместа от извара. Сложете сладкиша с ревен и извара да се пече за 35-40 минути отново на 160 градуса....
Сладкиш с ревен и ягодиСладкиш с ревен и ягоди
08 Май
Поръсете ги върху сладкиша и го сложете да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна. Сладкишът с ревен и ягоди се пече за около 50-60 минути или до златист загар....
Руло с ревен и ягодиРуло с ревен и ягоди
30 Юни
Пълнеж: Измийте ревена и го нарежете на парчета нарежете и ягодите. Сложете ревена и ягодите, като добавите захарта и лимоновия сок, да заври в широк тиган. Варете 3-4 минути, като бъркате....
Пай с ревен и ягодиПай с ревен и ягоди
04 Февр.
Продължете да печете полуготовия пай в гореща фурна за 10-15 минути. Това е най-добрата рецепта за ягодов пай от ревен с меренг, със супер сочно тесто, което се приготвя за нула време....
Три идеи какво да направим от цикорияТри идеи какво да направим от цикория
27 Май
Ето 3 идеи за какво да използвате цикорията: Крем-супа от цикория Необходими продукти: 7 картофа, 1 морков, 1 глава кромид лук, 100 г листа от цикория, сол и черен пипер на вкус, няколко стръка магданоз, бучка масло...
Три идеи какво да направим от теменужкиТри идеи какво да направим от теменужки
30 Април
Теменужките, независимо дали са градински или стайни, са едни от най-нежните цветя, които можете да срещнете. Особено голяма популярност придобиват горските теменужки през 19 и 20 век, когато буквално се превръщат в мания...
Три идеи какво да направим от коприваТри идеи какво да направим от коприва
06 Април
Ето защо е чудесна идея да се научите как и какво да приготвяте с нея, поради което Ви предлагаме 3 доказали се с времето рецепти, които може да разгледате в горната галерия....
Три идеи какво да направим от киселецТри идеи какво да направим от киселец
23 Март
Със спанак се приготвят редица ястия, но повечето хора, които обичат да готвят, често се чудят как и за какво се използва киселеца....
Три идеи какво да направим от тинтяваТри идеи какво да направим от тинтява
16 Януари
Ето 3 идеи какво какво да направите с тинтява, ако вече сте се сдобили с билката: Билков еликсир от тинтява (действа добре срещу възпаление на бъбреците и пикочния мехур, при отпадналост и виене на свят, при подагра...
Три идеи какво да направим от див чесънТри идеи какво да направим от див чесън
07 Май
Ако вече сте успели да си го култивирате, ето 3 варианта за какво можете да го използвате, които може да видите в горната галерия....
Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуциТри идеи как да си направим невероятни домашни суджуци
12 Март
1
Без съмнение обаче най-вкусните суджуци са тези, които си приготвите сами, най-малкото защото знаете точно какво съдържат....
Три фантастични рецепти с непознатия ревенТри фантастични рецепти с непознатия ревен
24 Март
В горната галерия може да видите какво да си приготвите от ревен. pageКомпот от ревен Необходими продукти: 1 кг стръкове от ревен, 500 мл вода, 200 г захар, кората на 1 лимон....
Какво и как да сготвим с ревенКакво и как да сготвим с ревен
18 Септ.
че ревенът да е почти покрит....
РевенРевен
18 Юни
От ревена може да се направи и вкусна плънка за пирог. Листата от ревен се използват и като подправка в рибната индустрия. Ползи от ревен Ревенът се използва за лечение на гастрит и подобряване на храносмилането....
Три начина да си направим кифличкиТри начина да си направим кифлички
11 Септ.
Кифличките – тези вкусни, топли и пухкави изкушения неминуемо са любими на мнозина. Дори най-големият въздържател ще се изкуши от така прясно изпечени и носещи аромат на сладост домашни кифлички. Когато ги разчупите...
Три начина да си направим пелмениТри начина да си направим пелмени
08 Окт.
Можете да направите плънка за пелмените от най-различни продукти. Ето три от най-известните плънки, с които да разнообразите менюто си: 1....
Три начина да си направим бухтиТри начина да си направим бухти
10 Април
Почти всеки човек, който обича сладкарството и се справя добре в кухнята, е правил бухтички. Това важи най-вече за хората с деца, чието поколение нетърпеливо чакат своята любима закуска. Ако искате да разнообразите...
Три начина да направим Руло СтефаниТри начина да направим Руло Стефани
08 Април
3
Рулото Стефани е често приготвяно ястие в националната ни кухня. То е лесно за изпълнение, не изисква много време и може да бъде поднесено както в ежедневното ни меню, така и при по-тържествени поводи. Ето три варианта...
Три начина да направим Крем БрюлеТри начина да направим Крем Брюле
26 Март
Макар повечето хора да си мислят, че крем брюле е измислен от френски готвачи, той всъщност е английско изобретение. Възникнал е през 17 в. в Кеймбридж и едва през 19 в. става известен във Франция, където получава...