Admin
Администратор
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години, преди 4 годиниСкъпи Кулинари,
от днес 12.08 до 23.08 обявяваме новата тематична седмица, и тя ще бъде тематична за следните видове ястия:
- рецепти на скара;
- рецепти на грил тиган;
- рецепти на барбекю;
- зеленчукови кремове;
- разядки;
- апетитки;
- рецепти с бамя;
- рецепти със зелен фасул;
- мезета за бира;
- мезета за вино;
- селски супи;
- плосък хляб;
- принцеси;
- сладкиши с грис;
- кремове с грис;
- десерти с праскови;
- плодови торти;
- понички;
- джелато;
- бутер сладкиши;
- охлювчета;
- семифредо;
Всяка тематична рецепта носи 23 точки. В момента имаме и много зададени рецепти, всяка такава рецепта със снимка продължава да ви носи 28 точки.
поздрави и успех на всички,
Готвач.бг- Гергана ГеоргиеваЗдравейте, бихте ли коригирали точките за рецептата ми " Сочни принцеси с кайма и кашкавал" . Благодаря!Харесва миОтговор
- ГабриелаЗдравейте, рецептата ми за принцеси не сте я отбелязали за тематична. Моля да я оправите ?Харесва миОтговор
- Марияна Петрова ИвановаЗдравейте! Защо не мога да кача снимки в ezine? Има ли някакъв проблем?Харесва миОтговор
- Марияна Петрова ИвановаБлагодаря,успях! Хубав ден!Харесва ми
- Adminопитай сега, трябва да работиХаресва ми1
- Марияна Петрова ИвановаВ ezine написах една рецепта и нито от компютъра, нито от телефона успях да кача снимка.Харесва ми
- Adminне, ще тестваме да видим. Къде се опитваш да качваш снимки?Харесва ми1
- Христинка КолеваЗдравейте! Плосък бъркан хляб с царевично брашно и Свински гърди с кожа на грил тиган, не са ли тематични рецепти? Начислени са ми точки, като предложени рецепти, а не тематични.Харесва миОтговор1
- Rosi StoyanovaПривет, коригирах точките, тематични са.Харесва ми1
- Yordanka KovachevaПривет! Ако може бихте ли сменили снимката на току що качената рецепта за свински бонфиленца на грил тиган? Тази, която е сложена за заглавна, не е на ястието в завършен вид, а само до средата на обработката на месото. Затова и то е все още сурово, а за свинското това не е препоръчителен вариант. Предстои още едно запичане на филенцата което дава завършения вид и се акомпанира със сметанов сос със синьо сирене. Благодаря:)Харесва миОтговор1
- AdminготовоХаресва ми1
- Марияна Петрова ИвановаЗдравейте! Може ли да поправите заглавието на рецептата на чеснови пуешки пържоли,а не пушки. Благодаря предварително!Харесва миОтговор