Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #992355
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години, преди 4 годиниСкъпи Кулинари,

    от днес 12.08 до 23.08 обявяваме новата тематична седмица, и тя ще бъде тематична за следните видове ястия:
    - рецепти на скара;
    - рецепти на грил тиган;
    - рецепти на барбекю;
    - зеленчукови кремове;
    - разядки;
    - апетитки;
    - рецепти с бамя;
    - рецепти със зелен фасул;
    - мезета за бира;
    - мезета за вино;
    - селски супи;
    - плосък хляб;
    - принцеси;
    - сладкиши с грис;
    - кремове с грис;
    - десерти с праскови;
    - плодови торти;
    - понички;
    - джелато;
    - бутер сладкиши;
    - охлювчета;
    - семифредо;

    Всяка тематична рецепта носи 23 точки. В момента имаме и много зададени рецепти, всяка такава рецепта със снимка продължава да ви носи 28 точки.

    поздрави и успех на всички,
    Готвач.бг
    • Гергана  Георгиева
      Гергана ГеоргиеваЗдравейте, бихте ли коригирали точките за рецептата ми " Сочни принцеси с кайма и кашкавал" . Благодаря!
    • Габриела
      ГабриелаЗдравейте, рецептата ми за принцеси не сте я отбелязали за тематична. Моля да я оправите ?
    • Марияна Петрова Иванова
      Марияна Петрова ИвановаЗдравейте! Защо не мога да кача снимки в ezine? Има ли някакъв проблем?
      • Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова ИвановаБлагодаря,успях! Хубав ден!
      • AdminAdminопитай сега, трябва да работи
      • Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова ИвановаВ ezine написах една рецепта и нито от компютъра, нито от телефона успях да кача снимка.
      • AdminAdminне, ще тестваме да видим. Къде се опитваш да качваш снимки?
    • Христинка Колева
      Христинка КолеваЗдравейте! Плосък бъркан хляб с царевично брашно и Свински гърди с кожа на грил тиган, не са ли тематични рецепти? Начислени са ми точки, като предложени рецепти, а не тематични.
      • Rosi StoyanovaRosi StoyanovaПривет, коригирах точките, тематични са.
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka KovachevaПривет! Ако може бихте ли сменили снимката на току що качената рецепта за свински бонфиленца на грил тиган? Тази, която е сложена за заглавна, не е на ястието в завършен вид, а само до средата на обработката на месото. Затова и то е все още сурово, а за свинското това не е препоръчителен вариант. Предстои още едно запичане на филенцата което дава завършения вид и се акомпанира със сметанов сос със синьо сирене. Благодаря:)
      • AdminAdminготово
    • Марияна Петрова Иванова
      Марияна Петрова ИвановаЗдравейте! Може ли да поправите заглавието на рецептата на чеснови пуешки пържоли,а не пушки. Благодаря предварително!