Gotvach.bg»Съвети»Как да станат пухкави бухтите?

Как да станат пухкави бухтите?

Как да станат пухкави бухтите?
Точило за ножове с различни наточвания
Практичен аксесоар за вашия дом:
Точило за ножове с различни наточвания
20.00 лв.

Бухтите са една от най-любимите закуски на всеки човек. Те са меки и вкусни, а в съчетание с домашно сладко се оказват просто неустоими!

Най-характерната черта на бухтите е тяхната пухкавина. Тя е индикатор за правилната им подготовка и е търсен ефект за постигане от всяка домакиня.

За да получите пухкави бухти с добре изразена структура, то определено обърнете внимание на съотношението от продукти. Брашното е ключов елемент, който играе роля за постигане на наистина пухкави бухти.

Ако прекалите с него, е много вероятно да получите хлебни бухти вместо такива с мек допир и пищен външен вид. За да проследите правилното количество брашно, трябва да наблюдавате консистенцията на сместа. Ако тя има гъстота, наподобяваща тази на кекса, то това е знак, че брашното е прекалено много.

Съветваме ви готовото тесто за бухти да престои около 30 минути, за да абсорбира добре и като резултат да се получат по-меки бухти.

Друг важен съвет е да не прекалявате с олиото при тяхното запържване. При прилагане на прекомерни количества от него, можете да развалите обема на бухтите и вследствие те да станат тънки и безформени.

Запържете ги до получаване на златист цвят и се наслаждавайте на получения резултат на вашите бухти без яйца или бухти без мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен