Gotvach.bg»Съвети»Как канелата на пръчици се смила?

Как канелата на пръчици се смила?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Администратор
243
Как канелата на пръчици се смила?
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.

Канелата е кафявата кора на канеленото дърво, което се суши и навива на руло, за да приеме форма, която е известна като канелена пръчица. Тя обаче е по-разпространена във вариант на прах, когато се използва за овкусяване на сладкиши и напитки.

Могат ли канелените пръчици да се смилат на прах и каква е разликата между двата вида канела? Канелените пръчици са много ароматни и издържат много по-дълго време, отколкото канелата на прах. Канелата запазва свойствата си до 6 месеца, докато канелените пръчици може да се съхраняват години наред.

Може да използвате канелените пръчици като ароматизатор в стаята, да ги поднасяте с кафе или различни коктейли, да украсяват различни торти и сладкиши. Празничната коледна трапеза може да се аранжира с канелени пръчици.

Канелените пръчици могат да се смилат на прах. Те са доста твърди и ако не е много наложително, просто използвайте обикновена канела на прах, за да не си правите труда, да получават прах от канелените пръчици. Просто ги начукайте и ги смелете на ситно, ако все пак сте решили да ги превърнете в прах. Възможно е смлените пръчици да са с малко по-едра консистенция от обикновената канела.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Този съвет още не е коментиран. Бъди първият, който ще остави коментар към него:Анонимен