Gotvach.bg»Съвети»Как се белят лесно печени чушки?

Как се белят лесно печени чушки?

MarianeMariane
Джедай
2559563k
Как се белят лесно печени чушки?

Печените чушки се белят по-лесно, ако веднага след изпичането се сложат в найлоново пликче. То трябва да е плътно затворено.

Изпечените чушки се оставят в него за 10-тина минути и след това се белят. Вътре в пликчето те се задушават и се белят много лесно.

След това може да си пригответе Чушки бюрек или Салата печени чушки с чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
bolshed
bolshed
30.09.2020 20:04
Ей, големи сме фенове на пластмасата в България. Само дето отделя какви ли не канцерогенни елементи, особено като се нагрее, както ще стане в случая с горещите чушки.
0
0