Кака и Батко
Новак
Моята стенаРецепти11Снимки9СтатииСъветиКоментари39Форумни темиПостове във форума16За менИзпрати съобщениеточки120
- Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 9 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиВсичко е прекрасно, хубаво би било да споделиш идеята си и в този форум , а прекрасно би било да не си анонимен, защото никой не би искал да умре от печатна грешка!
- Кака и Баткодобави отговор към форумната тема: Защо сме в този сайт?преди 9 годиниsimpoliq :В началото ми беше интересно но сега всички само за точки мислят,и кой каквото му падне това пише за рецепта. Тия точки ще ви побъркат бе хорааа... :blush:
Кофти, но факт и все пак е по-добре да напишеш нещо сам и по определени правила, отколкото да препостваш снимки във Фейсбук! - Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 9 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиПрекрасна рецепта - защо не я публикуваш в сайта?
- Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 9 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиСъжалявам за неуспеха! Именно за това си направих труда на 23.02. да уточня, че явно има разлика във фурните, а напълно е възможно времето за печене да зависи от количееството пържоли. Погледни малко по-долу и наблюдавай първия път! Успех!
- Кака и Баткодобави коментар към: Редена салата със сельодка и рачешки рулцапреди 9 годиниРедена салата със сельодка и рачешки рулца07.01.2016ПредястияЗащо не видях никъде една Ваша рецепта Господине? Днес се събрахме цялата рода (включая кучето и котките), едните ровиха из сайта, другите из останалото в тавите, ама никой не откри нещо смислено направено от Вас! В същност котката ми обърна внимание, че на клавиатурата Ви често липсва "шпацията" (най дългото копче) - предполагам, че причината е в латиницата. За да избегна подобни проблеми аз ползвам датска клавиатура - препоръчвам Ви я, много лесно се работи с нея, дори автоматично поставя запетая (,)! Но все пак не това е идеята на поста ми - загубихме си ценно време в четене на нападките Ви, изразходвахме безценна енергия за светлината на крушките. В крайна сметка отворихме речниците и установихме, че от запъртък не се получава майонеза, а нещо доста по-рядко със специфичен аромат! Решихме да минем на рустиканска кухня (нали сме си "лаици" от село), да посещаваме редовно курсовете и семинарите по "Невролигвистичното програмиране" (нали "НЛП е в състояние да се справи с проблеми като фобии,депресия,разстройство,поведенческо разстройство, психосоматични заболявания и разстройства в общуването") - вземете си парите назад и отидете на ресторант!
- Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 9 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиВНИМАНИЕ! Снощи се чух с щерката, в нейната фурна пържолите са станали за около час - явно от фурна до фурна има разлика. Имайте едно на ум първия път. Другото важно според мен, което съм пропуснал в рецептата е фурната да е предварително загрята.
- Кака и Баткодобави коментар към: Паниран кашкавал в корипреди 9 годиниПаниран кашкавал в кори07.01.2016Паниран кашкавалИма различни кашкавали на пазара, вероятно е от самия кашкавал.
- Кака и Баткодобави коментар към: Паниран кашкавал в корипреди 9 годиниПаниран кашкавал в кори07.01.2016Паниран кашкавалЗа първи път нещо ми се получава от първи път. Никакви забележки към описанието, а за вкуса да не говорим! Дори веднага опитах по същата технология да панирам сирене - също перфектно. Нещото, което установих на мой гръб е да се внимава листата да не се перфорират от кашкавала при завиването - разтича се. Другото важно според мен е да се уточни, че овалването в яйце трябва да става парче по парче непосредствено преди пърженето - иначе корите се размекват и съдържанието изтича.
- Кака и Баткосготви: Паниран кашкавал в корипреди 9 годиниПаниран кашкавал в кори07.01.2016Паниран кашкавал
- Кака и Баткодобави отговор към форумната тема: Тайната на перфектния паниран кашкавалпреди 9 годиниhttp://recepti.gotvach.bg/r-37153-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BB_%D0%B2_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8 Ето я оригиналната рецепта - още веднъж се извинявам, че те подведох!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest