Христо Петров
Новак
Моята стенаРецепти5СнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми32Постове във форума144За менИзпрати съобщениеточки458
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как да употребявате алкохол при готвенепреди 9 годиниМного полезен съвет,благодаря :y:
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Кога да солим ястията?преди 9 годиниБлагодаря за тази информация
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Кое е качественото мюсли?преди 9 годинимного са
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Алкохолните напитки като подправкипреди 9 годинибирата я използвам при печене на месо,става много вкусно
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Плесенясъл ориз - Мелор Български Ориз Мелкопреди 9 годиниИ аз си изпатих с ориз от Кауфланд с малки мушички вътре
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как да възвърна цвета на смлян червен пипер?преди 9 годиниС малко зехтин
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Силно пикантни подправки използвани в българската кухняпреди 9 годиниКуркумата е традиционно наричана индийски шафран, тъй като наситеният й жълто-оранжев цвят е сходен с този на почитания шафран. Тя е използвана като подправка, лековита
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Кафява или бяла захар?преди 9 годиникафявата е за диабетици
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как да съхраня корите за лазаняпреди 9 годинивъв фризер,разбира се
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как се приготвя гочица на прахпреди 9 годиниГорчицата на прах се получава чрез смилане на синапено кюспе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest