Краси

Новак
Моята стенаРецепти23СтатииСъветиКоментари12Форумни теми1Постове във форума20За менИзпрати съобщениеточки356
Красидобави отговор към форумната тема: Ухание на...чесън :)преди 9 години И ние обичаме чесън,но повече съм почитателка на пресният/зеленият/.За да потушим аромата му,след хапване сдъвквам 1-2 карамфилчета /подправка/ за сладки
Красидобави рецепта със снимка: Лесни панирани връхчета от копривапреди 9 години
Лесни панирани връхчета от коприва22.02.2016Бирени мезета
Красидобави рецепта със снимка: Терин с ябълки и тиквапреди 9 години
Терин с ябълки и тиква22.02.2016Терин
Красидобави рецепта със снимка: Домашен сладолед със сладко от зелени смокини и малинипреди 9 години
Домашен сладолед със сладко от зелени смокини и малини21.02.2016Сладолед
Красидобави рецепта със снимка: Запеканка с червени печени чушки, сирене и кашкавалпреди 9 години
Запеканка с червени печени чушки, сирене и кашкавал20.02.2016Запеканки
Красидобави рецепта със снимка: Гъбена каша със сметана и винопреди 9 години
Гъбена каша със сметана и вино20.02.2016Каши
Красидобави отговор към форумната тема: Какво си готвите, ако сте на диета?преди 9 години Според мен първото нещо е да намалите грамажа,по често ,но по малко.Закуската е задължителна,но лека.Пиене на много вода,изворна или филтрирана,аз започвам денят си с 2 ч.леко топла вода с 1 с. л.мед и 1 с. л. натурален яб.оцет/1.5-2 л. днвено вода.1 кафе на ден/сутрин/ зелен чай.Изключих сладките неща в опаковка/само домашно приготвени,но рядко.И никакви колбаси,салами.Пълни са с консерванти оцветители.Минимум сол/ аз ползвам морска/ Изключих маята.Ползвам квас.И ръжен или пълнозърнест хляб/домашен/.Моята аптечка е в хладилника Имах проблем с TSH,антителата,преди години,но сега всичко е наред.Не гладувам.Но внимаваме с какво се храним у дома.Не напразно се казва,че храната е нашето лекарство.
Красидобави отговор към форумната тема: Ползвате ли кефир? Какво е мнението ви?преди 9 години Кефирът е "другото кисело мляко" получава се от ферментацията на прясно мляко с тибетска гъба.Гъбата наподобява розички карфиол.Добро въздействие има при обмяната на веществата,гасрит,колит и др.При ферментация се размножава и уголемява.Ако някой желае може да му подаря
Красидобави коментар към: Защо мекиците са храна убиецпреди 9 години
Защо мекиците са храна убиец29.11.2012КулинарияЗаглавието е доста стряскащо.По тази логика,всичко пържено е убийствено,а маята с която се месят....Лично аз си приготвям тестото с квас.И не трябва да е често.Поне 1-2 пъти месечно.
Красидобави отговор към форумната тема: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?преди 9 години За мен всичко е важно.Заглавие,съдържание,снимка и продукти.На всеки се случва да пропусне нещо в бързината,ако не може да се поправи,поне като коментар да се напише.Какво да се прави и на мен се случи,за което се извинявам А снимката е важна,защото първо възприемаме с очите.А от качествените продукти зависи вкусът на дадено ястие.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest