Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Вредна ли е сукралозата и защо да избягваме този изкуствен подсладител?»Гласували
5 Звезди
Няма гласували
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Сладките разновидности суши – един непознат вкус
- Правилата на баба за вкусни чорби и супи със запръжка и застройка
- 10 доказани метода за отслабване без диети или упражнения
- За връзката между стреса и надебеляването
- Храни, които може да хапвате късно вечер
- Защо да похапваме лимец?
- Бял пелин - същност, ползи и приложение
- Колко кофеин се съдържа в чаша кафе?
- Млечен продукт ли са яйцата?
- Съвети при приготвянето на фазан
- Храните с желязо са задължителни за умственото развитие на децата! Ето защо
- Червеният еликсир на фараоните