5 Звезди
- 6 Анонимни
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
56
41
32
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как се чисти лаврак?
- Ципура, лаврак или пъстърва да изберем?
- Как да приготвим най-вкусната риба
- Бял, черен, с лимон… прочутите френски сосове с масло
- Дафиновият лист - подправка и лекарство
- Полезни съвети за готвене на риба
- Раздадоха безплатна риба за Никулден
- Евтин шаран за Никулден
- Как да сготвим риба в хартия за печене
- Ядем почти изцяло само вносна риба
- Коя риба кога се яде?
- Какво трябва да знае всяка домакиня за готвенето на риба?