Подправки за Месо
Търсиш информация за Подправки за Месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Подправки за Месо.
Подправки за патешко месоЦитрусовите сокове от портокал например са идеални за това месо, защото тушират по-мазният му вкус....
Подходящи подправки за пилешко месоЗа пилешко се използват също чесън, магданоз, червен и бял пипер, чубрица, къри, джинджифил, индийско орехче и много други.
Вижте също как се маринова пилешко месо и как се прави панировка за пиле....
Подходящи подправки за агнешко месоПодправките се нарязват на ситно и се втриват в месото посредством мазнина. Опаковайте го стегнато с фолио и оставете да престои в хладилника за една нощ. По този начин подправките ще могат да ароматизират месото....
Подходящи подправки за пуешко месоКласическа подправка за пуйката е още и салвията, известна още като градински чай. Тази подправка не е много популярна по нашите ширини, но тя дава неповторим вкус на ястията....
Подходящи подправки за телешко месоСвежи подправки като магданоз, риган, босилек и мащерка
Не са особено типични подправки за телешко месо, но всичко зависи от рецептата, която сте решили да спазвате....
Какви подправки се слагат на ребърцаПодправки за други видове ребърца
За други видове месо като дивечови или птичи ребърца може да се използва комбинация от подправки в зависимост от конкретния вид месо и неговите характеристики....
Най-популярните подправки в средиземноморската кухняМоже да се използва практически като подправка към всеки вид храна и макар че не е първата подправка, за която се сещате, когато заговорим за средиземноморска кухня, тя го обича много и в нея той присъства често....
Към кои ястия да добавяме чубрицаС чубрица се подправят всякакви ястия с месо и яхнии. Освен това влиза в състава на всяка кайма за кюфтета, кебапчета, както и ястия с кайма, като пълнени чушки например....
Подходящи подправки за чернокопЗа да омекне рибата при печене е добре да се смесят подправките за чернокоп и да се намаже добре месото с тях.
Интересен резултат се получава, ако чернокопът предварително се маринова и след това се пече на фурна....