Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Много се радвам, че ви хареса :) Приготвя се бързичко и лесно ,така че няма да ви отнеме много време в почивния ден и ще се наслаждавате на вкусен и сочен, наситено шоколадов десерт :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много апетитно изглежда, Ели и снимките са направо страхотни. Получило ти се е даже по -добре от на мен!! Браво!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря. Да, наистина е така :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Страхотно :) Лек ден и на теб, Ели!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Надявам се да ви хареса. Аз се пристрастих към вкуса му направо. Един съвет -използвайте чоризо иберико ако откриете на пазара, защото с него става истински разкош и вкусотия, понеже е с по -силен аромат. Но ако не обичате вкусът да е силен и интензивен -тогава ползвайте обикновенно чоризо или сложете по -малко количество от него. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
5 бр сепия?? Има сепии големи колкото яйце, както и има сепии много по -големи от по 40-50 см. Мисля, че по -удачно би било да напишете грамажа. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Оризът от снимката изобщо не изглежда да е басмати. Иначе рецептата е интересна и предполагам би се получило добре и с обикновен ориз.
Yordanka Kovacheva коментира:
Комбинацията от маскарпоне и ягоди е великолепна! Задължително ще опитам тази торта!
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви :) Наистина е много вкусна :)
Yordanka Kovacheva коментира:
И аз благодаря. Ще се радвам да го пробвате и да споделите. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Много ме зарадвахте :) И у дома се получи същото -изчезна толкова бързо, че единствено аромата му остана още дълго да ни опиянява;) И да, с лимонова коричка също става много хубаво. Поздрав и Хубави Великденски празници.
Yordanka Kovacheva коментира:
Е, вие сигурно се шегувате за 30-те секунди. Просто предполагам, че трябва да се измеси за кратко докато се получи гладко тесто и после да се остави да почине 15-20 мин може би, но не повече .
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Мисля, че рецептата е доста неточна.25 грама брашно...... Предполагам е някаква грешка, ок. Също така смятам, че тесто, в което има бакпулвер не трябва да се меси дълго. (При живата мая, колкото по -дълго месиш, толкова по -добре, но при химичните набухватели е точно обратното.)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ,Ели :) И на мен ми е любимо и затова реших да го споделя. Незнам доколко успях да го докарам на вид този път, но ми се искаше да запаля хората да си го приготвят и да видят колко е лесно и вкусно. :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Да, и аз точно това си помислих, че с още едно бананче би станало по -гъсто :) Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
От известно време тази рецепта ми стои в "Любими " и все и се каня;) Обаче проблемът ми е, че тук където живея немога да намеря грис, затова реших да помоля за помощ и съвет -някой знае ли дали грисът би могъл да се замести с нещо друго без да се губи автентичността на сладкиша? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Хубава идея, но всъщност ако не се замрази тази смес, за да заприлича на сладолед, леко охладена няма как ,според мен ,да прилича на крем, защото смесвайки 500 мл прясно мляко със два банана по -скоро би станало вид бананова кашичка, доста рядка, за да може да се нарече крем. Иначе това е хубава идея за лек десерт :)