Моите коментари

marcheva14 коментира:
Това не са френски кроасани. В тестото никога няма олио и бакпулвер, както и яйца. Това е измислена рецепта за френски кроасани , а и на снимката се вижда колко са брашнени и тежки. Те трябва да са леки и ефирни . Пуснала съм оригиналната рецепта за френски кроасани, да, наистина има работа при тях защото шест пъти се разточва тестото , но са прекрасни. Тази пусната рецепта е за кифлички с пълнеж от сирене или шоколад. Не мога да гласувам при това заглавие за френски кроасан, но бих гласувала ако беше заглавието ими"кифлички с пълнеж от сирене или шоколад".
marcheva14 коментира:
Нямам нищо против рецептата, напротив чудесна е, но предпочитам да има поставена снимка от теб, а не от Готвам БГ. Така не добивам ясна представа за този "Английски ябълков пай, а и не само за него , а и за всички така поставени снимки. Много рядко гласувам когато снимката не е лична, и само заради това давам оценка 3.
marcheva14 коментира:
Много добре изглежда и гласувам веднага с 5. Снимките са великолепни. Само не разбрах какво е крема сиренето, Филаделфия ли е.?? Дано да е Филаделфия , с друго не работя сладкиши.
marcheva14 коментира:
Наистина едно добро брауни, с много шоколад и много масло, така се прави. Гласувам с 5.
marcheva14 коментира:
Нина, много са добри! Браво! Винаги съм искала да ги направя, ама все време нямам. Много ги обичам тези коминчета, хрупкава коричка и хубав аромат. Рецептата ти е много добра. Гласувам веднага с 5.
marcheva14 коментира:
Много ми хареса идеята с тези навити кори и поставени в глинени купички. Ще я пробвам задължително, купички си имам точно шест, а и едни кори ми се мотат във фризера. Гласувам с 5.
marcheva14 коментира:
Първо бих искала да се извиня за грубата правописна грешка която съм допуснала при изписването на заглавието на рецептата, не се пише ФЪЧ, а се пише ФЪДЖ. Второ ще дам и малко обяснение на тази английска дума, която не е в нашия речник. Fudge на английски език има много значение, но едното от тях е : "силно подсладено шоколадово изделие в комбинация от нещо или смес от шоколад. Другите значения не ни интересуват. Трето, преди години пуснах тази великолепна рецепта, но тогава все още не качвах снимки и разчитах на Админ ще качи и ще покаже вида на този сладкиш. Вероятно не са намерили подходяща, а и не са ѝ длъжни да ми търсят такива, но колкото пъти си поглеждах рецептата, толкова пъти все се заричах ще го направя отново и ще кача снимка за да може да се добие представа точно как изглежда. Днес го направих и качвам снимки, защото може би и обяснението ми в рецептата не е толкова точно. Няколко са снимките и на едната е все още топъл, защото бях нетърпелива да го пробвам отново и леко е разчупено парчето, тъй като има много масло в него и все още не е изстинал и стегнал. Това е един оригинален американски сладкиш за кафе с неповторим вкус на силно ароматно какао и препечени орехи. Фъдж може и да е във вид на торта и с други добавки, но винаги присъства хубавото какао. Препоръчвам.
marcheva14 коментира:
Много добре изглеждат и гласувам с 5.
marcheva14 коментира:
Много е добър. Гласувам с 5.
marcheva14 коментира:
Приемам ги тези мъфини, добре изглеждат на снимката, но ако изключа кренвиршите. Не разбирам как ги хапвате тези кренвирши....за мен са гадни и не купувам. Приемам рецептата само с чушка и кашкавал и съответно гласувам с 3 само заради кренвиршите.
marcheva14 коментира:
Здравейте, дами! Тъй като ми останаха два белтъка реших, че не е правилно да ги хвърлям и затова ги завъртях на целувки с орех по средата и посипах с какао за малко разнообразие, съответно качвам снимки. Две снимки са. Направих ги изключително бързо, само за 20 мин. На много места прочетох , че на някои наши колежки им е трудно да направят този приятен сладкиш и затова споделям начин най-вече на печене, вероятно там е по-сложното. Фурната се загрява точно на 200 градуса и сложете готовите шприцовани целувки да се печат и веднага изключете фурната и си легнете. На сутринта ще имате готова хрупкава целувка добавка към кафето ви. Това е.
marcheva14 коментира:
Много ми харесаха снимките, станал е перфектен! Браво!! Гласувам с 5.
marcheva14 коментира:
Еми, много се радвам, ти си единствената която се осмели да ги направи. Чудни са ти станали, видях ги снимани и ти благодаря, че качи и снимка. Ванилия, няма лошо, ще ухаят още по - добре. Благодаря ти! Сърдечен поздрав! Мари14
marcheva14 коментира:
Да, кафето наистина е много хубаво, предлага се и тук и наистина струва 70 лв чашката. В сладкарницата на х-л "Радисън". Това кафе минава през много строга и сериозна обработка в съответните фабрики за кафе и по нищо не можеш да разбереш, че е от маймуните Цибетки.
marcheva14 коментира:
Ох, умрях от смях с това "виенско" стъкло, Сийче. Нищо де и аз гласувам, хубаво е станал десерта.
marcheva14 коментира:
Гласувам! Прекрасно изглеждат. Ленено брашно никога не съм ползвала, също пропуск от моя страна.
marcheva14 коментира:
Разбира се, че Вие преценявате, но независимо, че рецептата е лична тя не е приготвена от Николина Згуровска, и както отбеляза Ваня "ръката на баба от снимките е златна". Дано авторката наистина се научи как се приготвят козуначени кифли. Това е.
marcheva14 коментира:
Чудесно изглежда! Никога не съм ползвала трици, а и не съм виждала. Пропуск от моя страна.