Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Сладкарски крем ПастичераСладкарски крем Пастичера
06 Януари
Сладкарският крем Пастичера може да се използва като пълнеж за еклери, кремки, крем за торта, сладкиши и други изкушения....
Класически сладкарски кремКласически сладкарски крем
18 Август
1
Така приготвения класически сладкарски крема е подходящ за торти и украси....
Сладкарски крем с бял шоколадСладкарски крем с бял шоколад
10 Ноем.
Сладкарският крем с бял шоколад е подходящ за торти, сладкиши. С него може да пълните фунийки, кошнички или петифури. Подходящ е също за глазура на кексове и пайове....
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)
14 Януари
7
Крем Патисери е основен сладкарски крем, подходящ за пълнежи на торти, еклери, сладкиши, които изискват да имат подходящ крем. Може да се поднесе и самостоятелно, като се сервира в купички/чаши....
Бисквитена торта с домашен сладкарски кремБисквитена торта с домашен сладкарски крем
26 Август
1
Ред бисквити слагам на дъното, после слагам ред от топлия сладкарски крем. Редувам до изчерпване на продуктите....
Уникално вкусни еклери със сладкарски кремУникално вкусни еклери със сладкарски крем
07 Август
За крема в купа се разбиват яйцето, брашното и около кафена чашка от млякото. Останалото мляко се слага със захарта на котлона. Когато заври се отмества и на тънка струйка се прибавя от разбитата смес. Отново се слага...
Сладкарски яйчен кремСладкарски яйчен крем
04 Януари
14
Малко, след като сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....
Сладкарски шоколадов кремСладкарски шоколадов крем
12 Септ.
Готовият сладкарски шоколадов крем може да се поднесе охладен в купички или да се използва като добавка за различни сладкиши и торти....
Пай с бутертесто, сладкарски крем и кивиПай с бутертесто, сладкарски крем и киви
20 Февр.
Сглобете бутер пая, като напълните със сладкарския крем основата и заравните добре. Обелете и нарежете кивитата на тънки кръгчета и подредете върху крема....
Плодов тарт със сладкарски крем и вишниПлодов тарт със сладкарски крем и вишни
06 Юни
Можем да поднесем и леко топла плодов тарт със сладкарски крем и вишни с топка сладолед....
Бял сладкарски крем за торти и сладкишиБял сладкарски крем за торти и сладкиши
12 Окт.
Белият сладкарски крем за торти и сладкиши е готов....
Сладкарски тайниСладкарски тайни
07 Септ.
2
За да не мажете с масло или олио тигана при пърженето на всяка палачинка, добавете в тестото за палачинки малко олио – една супена лъжица на един литър тесто. За да върнете свежия вид и вкус на позасъхнали бисквити...
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски Меренг
07 Май
Италианският сладкарски Меренг е готов....
Сладкарски бои и оцветителиСладкарски бои и оцветители
27 Септ.
2
Бялата сладкарска боя се постига с използване на сметана и пудра захар....
Френски сладкарски маслен сос с лешникФренски сладкарски маслен сос с лешник
07 Май
Сладкарският маслен сос трябва да кипне само веднъж и е готов. Така приготвен може да се добавя към сладки кремове, запеканки, сладки баници, пудинги и други . Лешниците са питателни и вкусни....
Как се използва сладкарски пош?Как се използва сладкарски пош?
20 Дек.
Ако за първи път ще работите със сладкарски пош, тогава не бързайте да украсявате веднага готовата торта....
Седемте най-добри сладкарски крема за тортиСедемте най-добри сладкарски крема за торти
01 Юни
Съвет от сладкарски експерти: ако искате кремът ви да е с деликатен и интересен аромат, добавете към него и малко алкохол – коняк, ром, ликьор!...
Английски крем кастардАнглийски крем кастард
19 Юли
Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард. Но и сам по себе си той е невероятен десерт. Основните му съставки са мляко...
Крем според хороскопаКрем според хороскопа
25 Август
Растителните екстракти в кремовете и маските не подхождат на всяка кожа, затова ги избирайте според зодията си, съветват астролозите. А ето и какви са правилата за всяка една от дванайсетте зодии. Овен - Дамите Овни...
Лилиум Бял КремЛилиум Бял Крем
07 Юни
Лилиумът, наречен Бял Крем (лат. Lilium candidum) не е сорт, това е естествен отделен вид Лилиум. Той е високо луковично растение – достига до 1.5 м височина. На всеки цветонос се образуват от 5 до 20 цвята. Лилиумът...
Да си направим домашна сладкарска сметанаДа си направим домашна сладкарска сметана
05 Февр.
1
Сладкарска сметана се приготвя и без узряване. За целта изстуденият каймак се смесва с малко лимонена киселина и набъбнал във вода желатин. Всичко се смесва до сгъстяване....
Сладкарски пособия, за да правите десерти като професионалистСладкарски пособия, за да правите десерти като професионалист
02 Януари
Мраморна сладкарска дъска От мрамора става страхотна сладкарска дъска....
Топ 5 или крем дьо ла крем на световната кухняТоп 5 или крем дьо ла крем на световната кухня
11 Януари
Храната и пътуването - една от неустоимите двойки в света. Както книгата и почивката, любовта и поезията, морето и романтиката и какво ли още не… Независимо от вашата посока, винаги ще намерите малък повод да направите...
Идеалният крем за бишкотиИдеалният крем за бишкоти
16 Септ.
2
Бишкотите, известни като бишкоти ди Прато, както и кантучини, представляват двойно изпечени бисквити. Те са творени е на любимата ни италианска кухня, а за първи път са приготвени в италианския град Прато. Приготвянето...
Тайните на каталунския кремТайните на каталунския крем
24 Август
Каталунският крем (Crema Catalana), е традиционен крем-десерт в Барселона. Той се предлага в почти всеки ресторант и кафене както като крем, така и под формата на ликьор. Задължителни в каталунския крем са канела...