Gotvach.bg»Статии»Приготвяне на пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пай
Има ли нещо по-прекрасно от един наистина добре приготвен домашен ябълков пай?
Аромат на есен и уют се усеща из целия дом....
В Деня на прасковения пай: Вижте как да приготвите неустоимия сладкиш!
Лесен пай с праскови
Необходими продукти: 4 праскови, 2 с.л. кристална захар, 2 с.л. галета, 1 ч.ч. брашно, 2 яйца, 2 с.л. пудра захар (за поръсване)
Начин на приготвяне: Започваме приготвянето на нашия пай с праскови...
Френски класики: Аше Пармантие (Hachis Parmentier)
Приготвяне на Аше Пармантие
Аше Пармантие се приготвя, като първо се готви месото (обикновено се използва говеждо месо) с лук, праз, домати, червено вино, билки и подправки....
Зеленчуците, подходящи за сладкиши
Свикнали сме да използваме зеленчуците за приготвяне на салати, гарнитури или основни ястия, но те са много подходящи и за приготвяне на вкусни и полезни десерти....
Топ 10 златни правила, за да приготвите перфектен пай
Мнозина считат, че приготвянето на пай изисква специални кулинарни умения....
Солени пайове с домати - няма такава вкусотия!
Солените пайове са изключително прости за приготвяне, но и невероятно вкусни. Приготвени с домати, те стават сочни, шарени и дори още по-неустоими....
Американската трапеза за Деня на благодарността
Основната разлика между двете е, че плънката се приготвя вътре в птицата, а гарнитурата се приготвя и сервира отделно....
Какво да си приготвим за Хелоуин
Има няколко рецепти за Хелоуин, които задължително се приготвят на Вси светии....
Лазанята - вкусната царица на пастите
Названието лазаня се появява по време на Средновековието под влиянието на арабите, които приготвяли своя рецепта на ястие, наречено lauzina....
С какво е популярна арменската кухня?
Бозбаш
Това блюдо се приготвя с овнешко месо, като се добавят и картофи за разкош....
Трите сладкиша с ябълки, които ще ви върнат в детството
стафиди, 2 ч.ч. брашно, 1 пакетче бакпулвер, 50 г масло, 200 г захар, 4 яйца, 1/2 ч.ч. прясно мляко, 150 г извара
Начин на приготвяне: Пригответе меко тесто от брашното, 2 от яйцата, бакпулвера, 130 г от захарта,...
Най-популярното от гръцката кухня
Мilopita me pandespani – вкусен гръцки пай, направен от ябълки, поръсени с канела и пудра захар;
Koulourakia – това са бисквитки, приготвени с масло или зехтин;
Karidopita – пухкав кекс с орехи....