Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Невена, как ще се отказваш, миличка, аз съм ти голям фен, с голямо удоволствие преглеждам рецептите ти, които са винаги перфектно поднесени. Всички кулинари тук имат специфичен начин на изразяване, чрез рецепти и снимки, и тези от нас, които са често в сайта вече сме свикнали само по снимката да познаваме коя рецепта на кой автор е и да ти кажа вече разпознавам и твоите :) Готвиш с чувство и това си личи по резултата, който показваш. Прекрасни кулинари като теб трябва да имат самочувствие и никога да не се отказваш от страстта ти към готвенето.
Сия Рибагина коментира:
А тази вода защо я сипвате като всичко е в плик? Каква е ролята на водата не мога да схвана? Изобщо не е необходимо да се слага вода, щом продуктите са в плик и не знам как така ви изгаря плика, ако печете до 180 градуса, това няма да ви се случва
Сия Рибагина коментира:
Мария, искам да те попитам ти знаеш ли как се готви брюкселско зеле? Не знам защо ползвате продукти, които не знаете как да приготвите и въобще нямате представа защо ги слагате. Тази риба също като шарана има супер много кости, и за да се изчисти за супа ще трябва да се озориш...също като шарана е тлъста риба и миришеща специфично на тиня и варена е направо отвратителна.Интересно ми е защо реши да ползваш точно този вид риба? Вида на супата няма да коментирам,... то всъщност тя няма вид..
Сия Рибагина коментира:
За тази рецепта ако можех и с 10 звезди щях да гласувам. Много добро изпълнение, браво!
Сия Рибагина коментира:
Аз няма да гласувам, това е пълна подигравка с продуктите които си вложила. Млякото много добре си го ползвала за марината на месото, но трябвало е да спреш до там. Вадиш месото и хвърляш млякото, ти обаче си решила да не отива зян и да го сготвиш... от какъв зор бре Мони? Тва мляко при два часа печене освен че ще е изкипяло е и останало само пресечени парцали от него, които с нищо няма да подобрят вкуса на месото ти, а точно обратното. Топеното сирене е дало вкус, само че в комбинация с прекипялото и парцалесто мляко се е получил резултата който виждаме на снимката..
Сия Рибагина коментира:
В тази рецепта не ми става ясно как ще се спои това количество брашно с 2с.л масло и настърган чедър, така че да заприлича на тесто в което да се увиват маслините. Другото което искам да отбележа е че тази снимка която е поставена към рецептата е крайно неподходяща, в рецептата се слагат зелени маслини с чушка, на снимката са черни маслини с някакъв стичащ се пълнеж, а и панировката описана тук, в никакъв случай не би изглеждала като тази от снимката
Сия Рибагина коментира:
Тези кроасани са изпечени само отвън, вътре са си чисто тесто.
Сия Рибагина коментира:
Ехаа, наистина е богато, и как само е наредено в суров вид-като аптека :)) Мазането с белтък, за да не се напука е техника, която със сигурност ще пробвам. :)
Сия Рибагина коментира:
Тази маслина изобщо не и е мястото на тази рецепта. За какво се слага? За разкош ли..върху карамела? И тази карамелизирана захар върху тези плодове като се втвърди и изстине ще стане толкова твърдо, че не е много уместно да се процедира по този начин. Добре би било да е карамелен сироп, но не и чист карамел.
Сия Рибагина коментира:
Той резултата ти е видимо ок, обаче 1ч.л суха мая е 12г, следователно ти си сложила на 600г брашно 36г суха мая, което е несериозно. За толкова брашно е достатъчно 7-10г мая
Сия Рибагина коментира:
Предложението за тази супа е добро като замисъл, обаче описанието за метода на приготвяне нещо не можах да го разбера. Първо се започва с някакъв зеленчук, не е ясно кой от всички, после се пържат или варят лук, морков и чушка, вари се ориза и накрая се вари още -„100ина минути...предполагам това значи 100 мин, което е излишно толкова много варене, предвид това че е минала и предварителна термична обработка
Сия Рибагина коментира:
Бисквитките са екстра, но какво трябва да значи това: от по големичките? Чашата ли да е по голяма и колко е това като количество?
Сия Рибагина коментира:
Чудесен козунак!
Сия Рибагина коментира:
Вили, 3 ч.л мая не са ли малко множко за толкова брашно?
Сия Рибагина коментира:
Категорията на тази рецепта е объркана, няма как това да е вегетарианска рецепта с това пиле в продуктите.
Сия Рибагина коментира:
Весеее нещо се изгуби. Остави го малко новия телевизор, от както го взе нон стоп филми гледаш :)) Я си ела тука, че нещо ми стана скучно :))
Сия Рибагина коментира:
За тази рецепта исках да гласувам с по ниска оценка, но по грешка явно съм чекнала максимална звезда, както и да е. Това варене 40мин е абсолютно излишно, освен ако не смяташ да ги консервираш тези пържоли. В коментара по долу си дала съвет че така стават сочни... честно не им личи да са много сочни, точно обратно, на снимката са пресготвени и изсушени.
Сия Рибагина коментира:
Е от тази снимка направо ми се отядоха такива пържоли. Язък за хубавата рецепта с този бъркоч, който е показан...