Моите коментари

Снощи на турския сериал Гюлсерен поднесе Сутляш и си знаех аз,че е мляко с ориз,обаче като почнаха да го ядат и се разколебах,защото не знаех,че е на фурна ,затова било препечено отгоре :) Помислих да не е техния крем карамел,ана не е било :)
След като се запържи обаче се доготвя още малко,за да се сготви брашното добре.След като спре да има пяна отстрани,значи брашното е напълно сварено.В противен случай ще ви боли корем слес това.
За колко време ги печеш във фурна и на какви градуси?Аз само в микровълнова ги правя и съм доволна от резултата :)
Аз ги пека без брашно :) Най-важмо е самите фъстъци да са качествени и хубав сорт :) Много продавачи спекулират като лъжат за произхода им и дават китайски за български.Който ги познава обаче трудно ще го преметнат :)
И аз ги правя така,но не винаги слагам чесън :)
Аз я правя точно обратно,първо запържвам каймата,слес това към нея лук,морков и чушка.Смествам с картофите в тавичка и вода и готвя,след това добавям доматите и после заливката :) Изглежда много апетитно на снимката :) Браво!
Като малка я приготвях точно така по рецепта от един тефтер.Там беше написано обаче Милинки,но е същото.Много е вкусно за закуска :)
И аз я правя така,но предпочитам праз лук,вместо кромид :) Разкошна е :)
Рецептата е супер,само в заглавието да се поправи грешката :)
Като голям фен на футболния клуб Барселона,сега ще зарадвам моя приятел с нещо сладичко от страната на любимците му :) Вижда ми се лесно,дано се получи добре :)
Аз винаги слагам моркови,целина,дръжките на магданоза и наскоро открих и пащърнака,който е страхотен :) За това време сега е задължително да се ядат горещи супички по-често :) Хем полезни,хем вкусни и сгряващи :)
Благодаря ти :) Ще се пробва,то се е видяло :) От доста време го гледам из сайтовете,но трябва и аз да го изпробвам.Обичам всякакви сладки неща :)
Много пъти съм яла от приятелки,но никога не съм го приготвяла :) Маслото не е ли много малко за два пакета бисквити?По колко грама са бисквитите? :)
Адмирации за рецептата ,но и за снимката също :) в това студено време как да не му се дояде на човек именно такава гозба :)
Ако сложиш ред шоколад,ред банани и пак шойолад мусля,че няма да има проблем.Той не се разтапя толкова бързо.Затова използвах на блогче,а не течен.
Аз често си мисля,че съм пуснала котлона или фурната,а си оказва че не съм и обратното-доста пъти в бързината чак след 30 мин забелязвам,че е още включен котлона.За захарта и солта ище не ми се е случвало,но не се знае за в бъдеще :)
Правила съм,но само печени на скара, плънката със сирене.Вашата рецепта е доста апетитна за човек,който не си пада много по морски деликатеси :)
На мен вкуса им малко ми бие на сухи чушки,колкото и да е странно :) поне като ги ям без да ги запарвам :)