Снощи на турския сериал Гюлсерен поднесе Сутляш и си знаех аз,че е мляко с ориз,обаче като почнаха да го ядат и се разколебах,защото не знаех,че е на фурна ,затова било препечено отгоре :) Помислих да не е техния крем карамел,ана не е било :)
След като се запържи обаче се доготвя още малко,за да се сготви брашното добре.След като спре да има пяна отстрани,значи брашното е напълно сварено.В противен случай ще ви боли корем слес това.
Аз ги пека без брашно :) Най-важмо е самите фъстъци да са качествени и хубав сорт :) Много продавачи спекулират като лъжат за произхода им и дават китайски за български.Който ги познава обаче трудно ще го преметнат :)
Аз я правя точно обратно,първо запържвам каймата,слес това към нея лук,морков и чушка.Смествам с картофите в тавичка и вода и готвя,след това добавям доматите и после заливката :) Изглежда много апетитно на снимката :) Браво!
Като голям фен на футболния клуб Барселона,сега ще зарадвам моя приятел с нещо сладичко от страната на любимците му :) Вижда ми се лесно,дано се получи добре :)
Аз винаги слагам моркови,целина,дръжките на магданоза и наскоро открих и пащърнака,който е страхотен :) За това време сега е задължително да се ядат горещи супички по-често :) Хем полезни,хем вкусни и сгряващи :)
Аз често си мисля,че съм пуснала котлона или фурната,а си оказва че не съм и обратното-доста пъти в бързината чак след 30 мин забелязвам,че е още включен котлона.За захарта и солта ище не ми се е случвало,но не се знае за в бъдеще :)
Моите коментари