Ирина Андреева Jolie

Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
Ирина Андреева Jolie коментира:
Снощи на турския сериал Гюлсерен поднесе Сутляш и си знаех аз,че е мляко с ориз,обаче като почнаха да го ядат и се разколебах,защото не знаех,че е на фурна ,затова било препечено отгоре :) Помислих да не е техния крем карамел,ана не е било :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
След като се запържи обаче се доготвя още малко,за да се сготви брашното добре.След като спре да има пяна отстрани,значи брашното е напълно сварено.В противен случай ще ви боли корем слес това.
Ирина Андреева Jolie коментира:
За колко време ги печеш във фурна и на какви градуси?Аз само в микровълнова ги правя и съм доволна от резултата :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз ги пека без брашно :) Най-важмо е самите фъстъци да са качествени и хубав сорт :) Много продавачи спекулират като лъжат за произхода им и дават китайски за български.Който ги познава обаче трудно ще го преметнат :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
И аз ги правя така,но не винаги слагам чесън :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз я правя точно обратно,първо запържвам каймата,слес това към нея лук,морков и чушка.Смествам с картофите в тавичка и вода и готвя,след това добавям доматите и после заливката :) Изглежда много апетитно на снимката :) Браво!
Ирина Андреева Jolie коментира:
Като малка я приготвях точно така по рецепта от един тефтер.Там беше написано обаче Милинки,но е същото.Много е вкусно за закуска :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
И аз я правя така,но предпочитам праз лук,вместо кромид :) Разкошна е :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Рецептата е супер,само в заглавието да се поправи грешката :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Като голям фен на футболния клуб Барселона,сега ще зарадвам моя приятел с нещо сладичко от страната на любимците му :) Вижда ми се лесно,дано се получи добре :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз винаги слагам моркови,целина,дръжките на магданоза и наскоро открих и пащърнака,който е страхотен :) За това време сега е задължително да се ядат горещи супички по-често :) Хем полезни,хем вкусни и сгряващи :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Благодаря ти :) Ще се пробва,то се е видяло :) От доста време го гледам из сайтовете,но трябва и аз да го изпробвам.Обичам всякакви сладки неща :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Много пъти съм яла от приятелки,но никога не съм го приготвяла :) Маслото не е ли много малко за два пакета бисквити?По колко грама са бисквитите? :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Адмирации за рецептата ,но и за снимката също :) в това студено време как да не му се дояде на човек именно такава гозба :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Ако сложиш ред шоколад,ред банани и пак шойолад мусля,че няма да има проблем.Той не се разтапя толкова бързо.Затова използвах на блогче,а не течен.
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз често си мисля,че съм пуснала котлона или фурната,а си оказва че не съм и обратното-доста пъти в бързината чак след 30 мин забелязвам,че е още включен котлона.За захарта и солта ище не ми се е случвало,но не се знае за в бъдеще :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Правила съм,но само печени на скара, плънката със сирене.Вашата рецепта е доста апетитна за човек,който не си пада много по морски деликатеси :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
На мен вкуса им малко ми бие на сухи чушки,колкото и да е странно :) поне като ги ям без да ги запарвам :)