Ирина Андреева Jolie

Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
Ирина Андреева Jolie коментира:
И сиренце и нека някой ми каже,че живота не е хубав :) Орекрасна и точна рецепта :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Годжи бери съм яла само директно.Не са толкова неприятни,колкото се пипе по сайтовете.Ще опитам и чая по тази рецепта.Не мога да преценя дали има ефект,защото го ям два дена,после забравям и т.н. А и с правенете на рецепти няма как да се опази диета,зашото някой все пак тряба да яде сготвеното ядене :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Обичам,макар да са доста незадравословни :) С мед или конфитюр мога да ям,да ям..... :) А що се отнася до ,,кексовото тесто,,- не сте ли правили кекс,че питате какво е кексово тесто.Толкова гъсто трябва да го направите с брашното.Преценете просто.
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз винаги използвам сладкарска сметана.Не съм пробвала,но според мен тази за готвене няма да сърши работа.Тя даже май и не се разбива на пяна...
Ирина Андреева Jolie коментира:
Малко е като фалшиво тирамису с портокали :) харесва ми :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Препрасна статия,като много други,който вече прочетох в сайта.Много неща не съм знаела за индийското орехче,който се радвам ,че прочетох тук.Използвам го рядко за някой крем супи и то прясно настъргано.Няма как да прекая с него,но се радвам,че вече ще го имам в предвид :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
На пръв поглед толкова просто ястие,а с толкова много вкусове и аромати....каква наслада за небцето :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Тази година за първи път ходих в Турция и ми беше много интересно как по цял ден пият този чай.На плажа беше 47 градуса,а те си пиеха тази гореща напитка.На мен изобщо не ми харесва,аз не си падам по горчиви напитки.Купихме си кутия с турски чай,но все още не сме го приготвяли.Вигдам,че и двойния чайник е задължителен,а аз го нямам.Такива чашки обаче имам от много време,който използвахме преди за ракия.Предполагам навремето са купувани от пазара и са турски за този чай,но ние сме ги побългарили :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз обичам да си го ям без да го желирам :) Любимо ми е с банани и ягоди.Някой път само с ягодов конфитюр обурквам млякото и става страхотен бърз десерт :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Да,маслото я прави лъскава.Дори обикновено олио върши работа :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Много са вкусни.Често ги приготвям и върху тях пека риба или колбас,за да стане по-бързо яденето-две в едно.
Ирина Андреева Jolie коментира:
Перфектна рецепта.Точно така се прави реване! :) Вкусно,сладко и сочно :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
За първи път от тази статия виждам,че има такава подправка.Отглеждам от две години подправки,но не съм попадала на семена на чеснова трева.Дано се сдобия тази пролет и да опитам да си отгледам :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
И аз го приготвям често,но без майонеза :) По лек ми е така :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Страхотна закуска!Много ги обичам! :) Аз често ги правя и с шунка или друг колбас,какъвто имам наличен в хладилника :) С малко кетчуп след това са чудни:)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Не съм приготвяла червена леща,но за комбинацоята на леща и тиква съм чела доста рецепти.Имам около 500гр. Купена червена леща и е време да вкезе в употреба,докато все още има тикви :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Винаги ми се получават страхотни сладкишите,защото спазвам тези правила.Аз също слагам хартия за печене на дъното,дори у на стенитв понякога,за да ми е по лесно.Грамажите на съставките трябва да са точни,защото не всеки експвримент може да е сполучлив.
Ирина Андреева Jolie коментира:
Всеки прочел статията от тук нататък ще приготвя най-вкусния ориз за семейството си :) Супер материал.