Моите коментари

И сиренце и нека някой ми каже,че живота не е хубав :) Орекрасна и точна рецепта :)
Годжи бери съм яла само директно.Не са толкова неприятни,колкото се пипе по сайтовете.Ще опитам и чая по тази рецепта.Не мога да преценя дали има ефект,защото го ям два дена,после забравям и т.н. А и с правенете на рецепти няма как да се опази диета,зашото някой все пак тряба да яде сготвеното ядене :)
Обичам,макар да са доста незадравословни :) С мед или конфитюр мога да ям,да ям..... :) А що се отнася до ,,кексовото тесто,,- не сте ли правили кекс,че питате какво е кексово тесто.Толкова гъсто трябва да го направите с брашното.Преценете просто.
Аз винаги използвам сладкарска сметана.Не съм пробвала,но според мен тази за готвене няма да сърши работа.Тя даже май и не се разбива на пяна...
Малко е като фалшиво тирамису с портокали :) харесва ми :)
Препрасна статия,като много други,който вече прочетох в сайта.Много неща не съм знаела за индийското орехче,който се радвам ,че прочетох тук.Използвам го рядко за някой крем супи и то прясно настъргано.Няма как да прекая с него,но се радвам,че вече ще го имам в предвид :)
На пръв поглед толкова просто ястие,а с толкова много вкусове и аромати....каква наслада за небцето :)
Тази година за първи път ходих в Турция и ми беше много интересно как по цял ден пият този чай.На плажа беше 47 градуса,а те си пиеха тази гореща напитка.На мен изобщо не ми харесва,аз не си падам по горчиви напитки.Купихме си кутия с турски чай,но все още не сме го приготвяли.Вигдам,че и двойния чайник е задължителен,а аз го нямам.Такива чашки обаче имам от много време,който използвахме преди за ракия.Предполагам навремето са купувани от пазара и са турски за този чай,но ние сме ги побългарили :)
Аз обичам да си го ям без да го желирам :) Любимо ми е с банани и ягоди.Някой път само с ягодов конфитюр обурквам млякото и става страхотен бърз десерт :)
Да,маслото я прави лъскава.Дори обикновено олио върши работа :)
Много са вкусни.Често ги приготвям и върху тях пека риба или колбас,за да стане по-бързо яденето-две в едно.
Перфектна рецепта.Точно така се прави реване! :) Вкусно,сладко и сочно :)
За първи път от тази статия виждам,че има такава подправка.Отглеждам от две години подправки,но не съм попадала на семена на чеснова трева.Дано се сдобия тази пролет и да опитам да си отгледам :)
И аз го приготвям често,но без майонеза :) По лек ми е така :)
Страхотна закуска!Много ги обичам! :) Аз често ги правя и с шунка или друг колбас,какъвто имам наличен в хладилника :) С малко кетчуп след това са чудни:)
Не съм приготвяла червена леща,но за комбинацоята на леща и тиква съм чела доста рецепти.Имам около 500гр. Купена червена леща и е време да вкезе в употреба,докато все още има тикви :)
Винаги ми се получават страхотни сладкишите,защото спазвам тези правила.Аз също слагам хартия за печене на дъното,дори у на стенитв понякога,за да ми е по лесно.Грамажите на съставките трябва да са точни,защото не всеки експвримент може да е сполучлив.
Всеки прочел статията от тук нататък ще приготвя най-вкусния ориз за семейството си :) Супер материал.