Годжи бери съм яла само директно.Не са толкова неприятни,колкото се пипе по сайтовете.Ще опитам и чая по тази рецепта.Не мога да преценя дали има ефект,защото го ям два дена,после забравям и т.н. А и с правенете на рецепти няма как да се опази диета,зашото някой все пак тряба да яде сготвеното ядене :)
Обичам,макар да са доста незадравословни :) С мед или конфитюр мога да ям,да ям..... :) А що се отнася до ,,кексовото тесто,,- не сте ли правили кекс,че питате какво е кексово тесто.Толкова гъсто трябва да го направите с брашното.Преценете просто.
Препрасна статия,като много други,който вече прочетох в сайта.Много неща не съм знаела за индийското орехче,който се радвам ,че прочетох тук.Използвам го рядко за някой крем супи и то прясно настъргано.Няма как да прекая с него,но се радвам,че вече ще го имам в предвид :)
Тази година за първи път ходих в Турция и ми беше много интересно как по цял ден пият този чай.На плажа беше 47 градуса,а те си пиеха тази гореща напитка.На мен изобщо не ми харесва,аз не си падам по горчиви напитки.Купихме си кутия с турски чай,но все още не сме го приготвяли.Вигдам,че и двойния чайник е задължителен,а аз го нямам.Такива чашки обаче имам от много време,който използвахме преди за ракия.Предполагам навремето са купувани от пазара и са турски за този чай,но ние сме ги побългарили :)
Аз обичам да си го ям без да го желирам :) Любимо ми е с банани и ягоди.Някой път само с ягодов конфитюр обурквам млякото и става страхотен бърз десерт :)
За първи път от тази статия виждам,че има такава подправка.Отглеждам от две години подправки,но не съм попадала на семена на чеснова трева.Дано се сдобия тази пролет и да опитам да си отгледам :)
Страхотна закуска!Много ги обичам! :) Аз често ги правя и с шунка или друг колбас,какъвто имам наличен в хладилника :) С малко кетчуп след това са чудни:)
Не съм приготвяла червена леща,но за комбинацоята на леща и тиква съм чела доста рецепти.Имам около 500гр. Купена червена леща и е време да вкезе в употреба,докато все още има тикви :)
Винаги ми се получават страхотни сладкишите,защото спазвам тези правила.Аз също слагам хартия за печене на дъното,дори у на стенитв понякога,за да ми е по лесно.Грамажите на съставките трябва да са точни,защото не всеки експвримент може да е сполучлив.
Моите коментари