Моите коментари

Водата пише,чв е гоееща,значи ще св разтопи.Аз на макарони като слагам след като са св сварили със захар и сирене става супер.Но мисля,че тази рвцепта с мляко ще е по-вкусна,а не с вода.
Това отгоре масло ли е? :)
Този ефект с плетената купа много ми харесва :) Някой знае ли къде мога да си купя подобна?По възможност онлайн обаче. :) Питката е супер.
Казваме им и подлучени картофки :) Киселки както печените чушки :) Аз понеже си обичам киселичко и са ми любими,но не и да се прекали разбира се :)
Няма ли да прегори черввния пипер като се слага в началото? Колкото и пъти да съм пеобвала да ги ям тия гадини немога да им се насладя....ами гадни са ми...как са любими на толкова хора не знам :)
Обичам ги и със зелен лук вместо стар,но него слагам съвсем в края,за да се прегори :) Може и да св настърже кашкавал,докато са още топлички :)
Да,наистина водката е помогнала на руснаците да повалят немците.В 8клас на един купон пих водка,за да не се деля от другите,но определено не ми допада вкуса,на която и да е марка. :
Това е страхотна гарнитура за оролетните ястия.Правя ги и със стари картофи през годината,но са ми по вкусни с масло :) Обужаваме ги вкъщи :)
Не пия,не пуша,но и аз страдам от тази наркотична зависимост да преяждам :) Каквото и да правя ям,ям,ям както казвам аз,.докато не ми станв лошо и после се оправдавам,че ми е вкусно и не мога да спра :) С тия рецепти,сайтове,готвене....как да се излекува човек :) Гледам да приготвям по-зсравословна храна,за да няма последици пък ще видим :)
Ям месо,но не прекалявам.Обичам свинско,но поввче ям това покрай него.Старая се да разнообразявам менюто на семейството си с редуване на бяло,червено месо и риба,както сте написали. :)
Няма грешка в статията,защото освен лимонтузу пише,че има и нишесте,което допълва съотношенивто 2:1 :) Четете внимателно.Аз за сладкиши изпозвам предимно бакпулвер,понякога дори самонабухващо брашно.А сода за питки или в сладкоши,когато фо изисква рецептата.Сега научих,че са сходни и няма проблем ако ми лупсва в момента едната подправка да я заменя с другата :) Благидаря за пореден път за много полезната статия.Вие сте по-добри от всяко кулинарно училище :) Вашите "уроци" се четат с голям интерес :)
На снимката има и някаква зелена подправка,коя е тя? :) Или снимката е от сайта? Страхотна рецепта за закуска ! :)
Десерта е супер,само дето тоя розмарин хич не ми се връзва :) Може да е много вкусно за някой,ама аз по принцип тая подправка много не я тача :)
С толкова малко брашно,на толкова ниска температура за толкова кратко време....интересно.А и няма ли да е по добре тавичката да покрием с хартия за печене,а не с фолио?
А каква е причината да се добавя и мая и сода?Може да добавим и малко бакпулвер :) Ще пробвам.Интересна рецепта! :)
Рвцептата е точна.Защо да не е?Пече се нито в силна,нито в слаба фурна,не трябва водата да завира,госпожата е написала ясно.А си пише коя захар за какво е.Тази която е за карамел е за него,останалата се слага в млякото ,логично :) Любим десерт,наскоро го правих. :)
Ние обичаме всичко да ни е по-изпеченко,по-изпърженко....ще се старая да нв правя вече така,макар ,че е пи-вкусничко... Благодаря за статията!
Обичам да слагам и кашкавал,,някой път и грах,но него по-скоро за зеленчуковите кюфтета,мммм...чудни :)