Пържолите от какво животно са и от коя точно част на животното? Не може да се сравнява времето за готвене на едно пилешко, свинско, телешко или агнешко, нито пък да е едно и също дали пържолата ще е от врат, гърди, контрафиле, и т.н. Просто "Пържоли" звучи несериозно!
И аз съм фен на куахадата по отношение на вкус и текстура, а и затова, че стяга много бързо, докато при желатина е много по- бавно. Ако споделите от къде си я купувате ще съм благодарна да споделите.
А тортата е много красива, поздравления!
С какво количество прясно мляко се залива сладкиша? Топло или студено трябва да е,това е важно? На топъл или студен сладкиш се прави заливката? Какъв е този крем за торти, с който се "маже" и какво количество (няма го изобщо в продуктите).
Моите коментари