Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сигурно ли е че подправките са това количество само за 2-3 картофа?
Yordanka Kovacheva коментира:
Извинявам се, нещо съм недовидяла.
Yordanka Kovacheva коментира:
Къде се слагат бакпулвера и содата и не са ли много за това количество продукти,от които ще се получат вероятно не повече от три- четири мъфинчета?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пържолите от какво животно са и от коя точно част на животното? Не може да се сравнява времето за готвене на едно пилешко, свинско, телешко или агнешко, нито пък да е едно и също дали пържолата ще е от врат, гърди, контрафиле, и т.н. Просто "Пържоли" звучи несериозно!
Yordanka Kovacheva коментира:
И аз съм фен на куахадата по отношение на вкус и текстура, а и затова, че стяга много бързо, докато при желатина е много по- бавно. Ако споделите от къде си я купувате ще съм благодарна да споделите. А тортата е много красива, поздравления!
Yordanka Kovacheva коментира:
Джолана сам ли се запича накрая или му се добавят зелето със лука и цвеклото?
Yordanka Kovacheva коментира:
Пише,че задушаваме лука,който в продуктите отсъства. Колко е количеството му? Благодаря!
Yordanka Kovacheva коментира:
Що за марината ОТ маслини, която се добавя 5 минути преди края на печенето?
Yordanka Kovacheva коментира:
Сериозно ли тесто с бакпулвер трябва да почива 1 час? Да не става въпрос за суха мая?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :) Радвам се,че ви е харесала!
Yordanka Kovacheva коментира:
Супер :) Радвам се, че ви е харесала манджичката.
Yordanka Kovacheva коментира:
Жълъдите и тиквата са кореноплодни зеленчуци??? По- голяма глупост не бях чела скоро...
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Кое е пикантното на кюфтенцата? Не виждам люта съставка в продуктите..
Yordanka Kovacheva коментира:
Олиото е твърде много и липсва набухвател!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Не е ли множко да печем почти два часа бутчетата след като веднъж вече сме ги сварили предварително?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви. Радвам се,че ви е харесала питката :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Всъщност пише, че се оставя да истине, ок. Но другото не е ясно.
Yordanka Kovacheva коментира:
С какво количество прясно мляко се залива сладкиша? Топло или студено трябва да е,това е важно? На топъл или студен сладкиш се прави заливката? Какъв е този крем за торти, с който се "маже" и какво количество (няма го изобщо в продуктите).