Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
През пръсти описана рецепта. :(
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет. Какъв е този крем на др. Йоткер Патафри? Не го откривам никъде. Патафри по принцип е панировка доколкото знам. Да няма някаква грешка в името?
Yordanka Kovacheva коментира:
Няма как да се получи тесто от 800 г брашно без никаква течност и само с 200 г кисело мляко и 1 яйце. Има някаква грешка в количествата или е изпуснат някой продукт.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Да няма грешка в количеството на водата? На 400 г. пълнозърнето брашно 1/4 чаша вода... и толкова много олио?
Yordanka Kovacheva коментира:
Като че ли рецептата е недовършена - може ли малко пояснение след като лимона, захарта е водката се "оставят да престоят ",това престояване за колко време се случва? И след това прецежда ли се нещо или си го държим така с резените лимон вътре?
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Наистина е и много вкусен кекса :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Не е ли малко множко 70 минути печене на ципура?
Yordanka Kovacheva коментира:
Да няма грешка в описанието? Шницел дебел 2 см направо си е стек....
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Аз не съм теглила моето, но знам, че зависи от самото мляко,маслеността и качествата му.
Yordanka Kovacheva коментира:
В грешка сте май. За областа Champagne e вярно всичко цитирано, но този хляб е Campagne ,a не Champagne. Една буквичка разлика,което означава съвсем различно нещо. Pain de Campagne означава нещо като Селски хляб.
Yordanka Kovacheva коментира:
Кой е "натуралния пудинг",Таня? От описанието и продуктите няма такъв.. Има един с какао, един карамелен и един с шоколад. На снимката също се вижда един бял,който не разбирам от къде идва .. Може аз нещо да не съм разбрала,затова ако може да ми разясниш. Благодаря :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Как така тези топки са сурови,след като "варим качамака"?
Yordanka Kovacheva коментира:
Първо пише, че червената леща се вари за 10-15 мин, а зелената за 40 мин, след това пише, че се варят за едно и също време почти. Последно кое е вярно?
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет. В рецептата е описано да се пече лещата в тава с две лъжици доматено пюре, малко мазнина и зеленчуците. На сухо ли ще я печем, без вода или бульон? Предполагам е пропуснато в описанието да се спомене ,че се слага и течност, затова моля да уточните какво количество е тя. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Лимоновия сок активира содата, а не водата. Има сгрешена буквички, тоест техническа грешка и е написано "в" вместо "с". Но мисля ,че все пак се подразбира,че става въпрос за содата, тъй като именно тя се активира/угасява в киселина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Не, в никакъв случай. За тази салата броколите не трябва да преминават никаква термична обработка. Опитайте, ще ви хареса :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Какви точно подправки се слагат на супата Харчо, тъй като е писано Пикантина, но има много видове и не е ясно каква Пикантина ? Има такава специална за тази супа ли? Благодаря.