Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Как по- точно ще се "активира" бакпулвера за 20-30 минути? Той се активира на момента и колкото повече стои, става точно обратното - деактивира се.
Yordanka Kovacheva коментира:
Не,няма набухватели. Тестото е подобно на класически пандишпан, при който се разчита на перфектното разбиране на яйцата (в случая и на водна баня), от което се получава пухкава текстура и без набухватели.
Yordanka Kovacheva коментира:
Всъщност как се озовава кремпита в чашите не става никак ясно... Да вариш желатин половин час, макар и на пара не е много удачно. Неточни понятия - "сварената сметана" , когато всъщност става въпрос за сварения крем може би..
Yordanka Kovacheva коментира:
Марианка здравей. В продуктите пише "суха мая" , но да не би да се има предвид "бакпулвер", тъй като кекса по принцип не се прави с мая и не втасва, а се слага да се пече директно. Но може пък това да е някаква различна технология на приготвяне, затова питам.
Yordanka Kovacheva коментира:
Липсва описание как се оформя това "руло".
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет. Какво е свирчок?
Yordanka Kovacheva коментира:
Какво означава да намажем преходите на сладките със сладко? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
"Нарежете крема на малки кубчета и ги прибавете към крема". Кой крем да нарежем на кубчета?..
Yordanka Kovacheva коментира:
А набухвател слага ли се? Мая, бакпулвер,сода? Без него няма да се получи нищо според мен.
Yordanka Kovacheva коментира:
Шоколадовата глазура от какво се прави и колко и е количеството? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Липсват бишкотите в продуктите
Yordanka Kovacheva коментира:
През пръсти описана рецепта. :(
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет. Какъв е този крем на др. Йоткер Патафри? Не го откривам никъде. Патафри по принцип е панировка доколкото знам. Да няма някаква грешка в името?
Yordanka Kovacheva коментира:
Няма как да се получи тесто от 800 г брашно без никаква течност и само с 200 г кисело мляко и 1 яйце. Има някаква грешка в количествата или е изпуснат някой продукт.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! Да няма грешка в количеството на водата? На 400 г. пълнозърнето брашно 1/4 чаша вода... и толкова много олио?
Yordanka Kovacheva коментира:
Като че ли рецептата е недовършена - може ли малко пояснение след като лимона, захарта е водката се "оставят да престоят ",това престояване за колко време се случва? И след това прецежда ли се нещо или си го държим така с резените лимон вътре?