Един път се казва да се сложи желатина в крема. После накрая се казва да се сложи върху плодовете. В крайна сметка къде по- точно се слага? Или се разделя по равно на двете места? Не е описано.
Здравейте. Казвате да извадим месестата част на нара и да разбъркаме леко. Но вътрешността на нара е от зрънца,които имат твърди семки. От лекото разбъркване тези зърна ще си останат цели и няма да пуснат сок. А дори и да пуснат, после задължително трябва да се прецеди течността тъй като няма как да се пие коктейла със твърдите семки вътре.
Привет. Много вкусен огретен!Но да попитам:Колко е копъра (не го пише в продуктите, също така е пропуснат и червения пипер), а магданоза къде се слага (той не е споменат в описанието).
Здравейте. За крема пише да се разбият жълтъците в чаша мляко със захарта. После пише да се загрее останалото мляко пак със захарта. Всъщност на кое място по-точно се слага захарта и кога се добавят жълтъците с другото мляко (никъде не пише). А като сипем сухите брашно и нишесте към горещата смес, няма ли да станат на бучки? Не е ли по- добре те да се разбият в отделената чаша мляко с жълтъците? А сметаната разбита или течна се слага в изстиналия крем?
Защо е нужно да се киснат гъбите шийтаке във вода 20-30 минути? Те са си меки и без това, колко по- меки да станат? Ще се напоят и ще заприличат на нищо.
Ако са сушени да, но 300 грама няма как да са сушени,защото това е страшно много количество за 150 г ориз. Нещо има объркване ми се струва.
Извинете, в описанието пише да добавим нарязаната сланина, но в продуктите такава липсва. Колко е количеството и и каква сланина трябва да е: прясна ,свинска ли, или...?
Моля, ще обясните ли какво значи, че картофите не са мити? А марка и модел на Мултикукъра (не всички имат един и същ принцип на готвене, програми и т.н.)
Моите коментари