Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сигурно ли е, че солта е една чаена чаша, тоест 200 грама? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за отзива :) Надявам се да ви хареса :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Браво! Супер апетитно изглежда:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря :)Радвам се, че рецептата ви е харесала.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Запечатвам бонфиленцата на силен огън (9-та степен ,най- силната на котлона ми) След като придобие златист загар от всички страни, намалям с две степени и обръщам по още веднъж за кратко, за да може и отвътре да стане готово месцето. Крайните парчета на рибицата, които са по- тънки изваждам по- рано, а по дебелите накрая. Не отнема повече от 5 минути, но всичко зависи кой каква степен на готовност обича, дали по- препечено или леко розово и сочно отвътре (но не сурово разбира се, тъй като за свинското не е много препоръчително)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Как се прави натурален билков чай без термична обработка или максимум на 40°С? Дали билките ще отпуснат аромата и свойствата си ако се залеят със студена вода и не се попарят? Малко ми е странно. От друга страна, не съм наясно със суровоядството и затова питам, може пък при чайовете да има изключение и да може да се варят.. Наистина ще ми е интересно да науча. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Сигурно е вкусен този ориз, но не би могъл да носи името паея поради огромните различия с истинската рецепта за такава..
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте! Кремът е сметанов, а не яйчен. Би било добре да се поправи. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Какво е "кисела вода"? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Разкошно се получи сиренето! Благодаря от сърце :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Нямах представа, че в Котел приготвят гозба в това съчетание на коприва с ориз и орехи. Интересно. Благодаря ви за отзива и се радвам, че рецептата ви е навяла хубави спомени :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Класическата майонеза се приготвя СЪС яйце, а не с мляко. Това разбира се не означава, че няма и млечна майонеза, каквато сте описали в статията. И двата вида си имат специфики при самата техника на приготвяне и това е ключът към добрите резултати. Качеството на продуктите също е важен фактор, безспорно, но колкото и да са добри, ако техниката е грешна, няма да се получи майонезата.
Yordanka Kovacheva коментира:
Напълно съм съгласна с вас ! Само не съм убедена за бекона, тъй като панчета и бекон би трябвало да е горе долу едно и също.. Единствено мисля, че има разлика в това, че бекона е пушен и оттам има различен вкус, а иначе панчетата си е от същата част на прасето, от която е и бекона.
Yordanka Kovacheva коментира:
Говежди бульон- около литър и двеста милилитра. Пиша го с думи, тъй като на предния коментар цифрите не се показват, въпреки че ги изписах. Опитах и да изтрия самият коментар, за да добавя този нов, но не ми излиза опция за изтриване.
Yordanka Kovacheva коментира:
Моля по възможност да се добави в продуктите говежди бульон- около л.
Yordanka Kovacheva коментира:
До редакторите: Името на рецептата, което сте добавили, не отговаря. Писано е Дип за снакс, а реално това е десертно кремче с авокадо и кондензирано мляко.. Няма как да бъде дип, нито да се хапва със снакс, освен ако не са някакви сладки хрупки или бисквити. Моля ви да смените името с друго. Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря ви, момичета! :)Със закъснение прочитам тези коментари, извинявам се. Трогната съм от думите.
Yordanka Kovacheva коментира:
Класическо печено пиле, което обичам. Биричката дава хубав аромат, както и черния и белия пипер. Аз добавих допълнително и други подправки като сушен магданоз, сушен копър и стрити 3-4 гвоздейчета карамфил.