Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Сушене на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ето на какво трябва да обърнете внимание, когато сушите месо в печката си.
Избор на месо
За сушене говеждо месо е най-подходящо....

Ще ви обясним накратко как можете да съхранявате сушено месо в домашни условия....

За да избегнете това, всяко парче месо се обвива с парче плътна намокрена хартия.
Свинско месо се опушва за около пет часа....

3

Сушене на месни специалитети като бабек, старец, луканка, наденица и др....

Сушене на плодове в домашни условия
Целта на сушенето е да се намали количеството вода чрез загряване и по този начин да предотврати развитието на...

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....

Състав на биволско месо
Биволското месо има богат състав, който обуславя множеството ползи от консумацията му....

1

Пуешкото месо придобива много интересен вкус в комбинация с праз, бадеми, сушени кайсии и целина....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: