Как се готви жилаво месо?

Как се готви жилаво месо?

0

Няма жилаво месо – има месо, което не е мариновано и обработено правилно, твърдят кулинарите. Всяко месо може да стане крехко, ако преди това...

1

Жилаво Телешко

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно жилаво телешко в Готвач.бг.
Чудо! Продават телешки колбас без телешко месо!

Чудо! Продават телешки колбас без телешко месо!

1

придава приятен и свеж розов цвят на колбасите, но води до хиперактивност при децата. Телешки салам, произведен без телешко месо, е само един от...

Телешко каре

Телешко каре

Овкусете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото и запържете олиото и запържете месото от всички страни. Когато се запечата добре, сложете...

Телешко Софрито

Телешко Софрито

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Телешките пържоли се овалват от двете страни в брашно и се запържват в зехтина. Заедно с пържолите добавете и...

Телешко чили

Телешко чили

1

телешкия бульон. Така ястието се оставя да ври за около 1 час и се добавя сварената царевица. Щом бобът е омекнал, телешкото чили е готово....

Телешко руло

Телешко руло

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в маслото. Прибавя се каймата и отново се задушава. Поръсва се със сол и черен пипер. Добавя се...

Телешко рагу

Телешко рагу

Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...

Задушено телешко

Задушено телешко

, прибавете разреденото доматено пюре, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Варете още няколко минути. В готовото ястие сосът трябва да покрива половината месо. Поднесете резен от телешкото, полят със соса....

Телешко варено

Телешко варено

6

Телешките гърди се поставят в подходящ съд, заливат се с 6 чаши гореща вода, посоляват се. Добавя се корен магданоз и се вари на слаб огън, като...

Телешки бургер

Телешки бургер

см по-широк от питката Ви. Готови сме за пържене. Комбинацията от сухото телешко и мазното агнешко Ви позволява Вие да прецените дали да...

Телешки хапки

Телешки хапки

Телешкото месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с малко олио, добавят се наситнените моркови и лук...

Телешки суджук

Телешки суджук

1

Телешкото и сланината смелете или скълцайте възможно най-ситно със сатър. Добавете солта, счукания черен пипер, захарта и селитрата...

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: