Жилаво Телешко

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно жилаво телешко в Готвач.бг.
Защо воденичките са жилави?Защо воденичките са жилави?
жилави, затова изискват специфична термична обработка, която обикновено продължава по-дълго от необходимата при обикновено месо. Преди да се...
Как се готви жилаво месо?Как се готви жилаво месо?
Няма жилаво месо – има месо, което не е мариновано и обработено правилно, твърдят кулинарите. Всяко месо може да стане крехко, ако преди това...
Чудо! Продават телешки колбас без телешко месо!Чудо! Продават телешки колбас без телешко месо!
1
придава приятен и свеж розов цвят на колбасите, но води до хиперактивност при децата. Телешки салам, произведен без телешко месо, е само един от...
Как калмарите да не станат жилави?Как калмарите да не станат жилави?
количество, което да ги покрива. Прекалим ли с времето, ще станат сухи и жилави. При варене обаче нещата стоят по съвсем различен начин...
Телешко чилиТелешко чили
1
телешкия бульон. Така ястието се оставя да ври за около 1 час и се добавя сварената царевица. Щом бобът е омекнал, телешкото чили е готово....
Телешко СофритоТелешко Софрито
Загрейте зехтина в дълбок тиган. Телешките пържоли се овалват от двете страни в брашно и се запържват в зехтина. Заедно с пържолите добавете и...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...
Задушено телешкоЗадушено телешко
, прибавете разреденото доматено пюре, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Варете още няколко минути. В готовото ястие сосът трябва да покрива половината месо. Поднесете резен от телешкото, полят със соса....
Телешко кареТелешко каре
Овкусете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото и запържете олиото и запържете месото от всички страни. Когато се запечата добре, сложете...
Телешко рулоТелешко руло
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в маслото. Прибавя се каймата и отново се задушава. Поръсва се със сол и черен пипер. Добавя се...
Как октоподът да не е жилав?Как октоподът да не е жилав?
предполага да е по-жилав и твърд. За щастие има начин как да направим октопода крехък, нежен и приятен. Това се постига, като скъсаме мускулните...
Телешки бургерТелешки бургер
см по-широк от питката Ви. Готови сме за пържене. Комбинацията от сухото телешко и мазното агнешко Ви позволява Вие да прецените дали да...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: