Защо Кекса Става Глетав

Разгледай всички 12 авторски предложения относно защо кекса става глетав в Готвач.бг.
Защо кексът е глетавЗащо кексът е глетав
6
оставете вътре кекса за около четири минути. След това го сложете отново в тава и печете няколко минути в нормална фурна, за да изчезне окончателно влагата. Кексът ще стане по-малък и по-сух, но отвътре няма да е глетав....
Млечен кекс по стара руска рецептаМлечен кекс по стара руска рецепта
Маята се смесва с една супена лъжица захар и със солта, залива се с топло мляко и се оставя за 30 минути. Яйцата се смесват с останалата захар и...
Шоколадова торта от стар кексШоколадова торта от стар кекс
. После се редуват пластове от парчета, компот и сметана, докато свършат парчетата стара торта (кекс). Последният ред не се залива със сметана, а само...
Сладкиш без печене от стар кексСладкиш без печене от стар кекс
Наредете в тава филийките останал кекс, нарязани на 1 см дебелина, и ги полейте с 5 с.л. топло прясно мляко, навсякъде по малко. За крем...
Десерт от стар кекс или кексчетаДесерт от стар кекс или кексчета
кекса със сместа. Включваме фурната на 180 градуса и чакаме да загрее (около 10 минути). През това време кексът ще попие част от течността...
Защо оризът се скашква и е глетав?Защо оризът се скашква и е глетав?
Често проблем за домакините в приготвянето на ястия с ориз е това, че лесно се скашква и придобива глетава лепкавост. Това се дължи на многото...
Кога месото става вредно?Кога месото става вредно?
2
Дискусиите за това повече полезно или повече вредно за човешкото здраве е месото, не са от вчера. Ако консумацията на месо бъде намалена до 2-3...
Защо чесънът ми става син?Защо чесънът ми става син?
Много от нас са били неприятно изненадали, когато са открили, че снежнобелият чесън, закупен от магазина или от сергия на пазара, е придобил...
Кое грозде става за вино?Кое грозде става за вино?
да се направи от всякакво грозде, но най-добре става от винени сортове. Ендемични за България винени сортове грозде са мавруд, мискет, димят...
Защо сиренето става на шупли?Защо сиренето става на шупли?
саламурено сирене и въобще защо сиренето става на шупли. Наличието на известно количество шупли в сиренето е напълно нормално, като в...
Кое грозде става за ракия?Кое грозде става за ракия?
Хубава ракия се прави от качествено грозде с достатъчно висока захарност. За направата на ракия може да използвате винени сортове от типа...
Защо сиренето става на дупки?Защо сиренето става на дупки?
съседите си и скоро пътят за производство на сирене станал известен на много номадски племена. Високо-хранителният продукт има свои собствени...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: