Защо Кекса Става Глетав

Разгледай всички 14 авторски предложения относно защо кекса става глетав в Готвач.бг.
Защо кексът е глетав
6
оставете вътре кекса за около четири минути. След това го сложете отново в тава и печете няколко минути в нормална фурна, за да изчезне окончателно ...
Млечен кекс по стара руска рецепта
Маята се смесва с една супена лъжица захар и със солта, залива се с топло мляко и се оставя за 30 минути. Яйцата се смесват с останалата захар и...
Шоколадова торта от стар кекс
. После се редуват пластове от парчета, компот и сметана, докато свършат парчетата стара торта (кекс). Последният ред не се залива със ...
Сладкиш без печене от стар кекс
Наредете в тава филийките останал кекс, нарязани на 1 см дебелина, и ги полейте с 5 с.л. топло прясно мляко, навсякъде по малко. За крем...
Десерт от стар кекс или кексчета
кекса със сместа. Включваме фурната на 180 градуса и чакаме да загрее (около 10 минути). През това време кексът ще попие част от течността...
Защо оризът се скашква и е глетав?
Често проблем за домакините в приготвянето на ястия с ориз е това, че лесно се скашква и придобива глетава лепкавост. Това се дължи на многото...
Кога месото става вредно?
2
Дискусиите за това повече полезно или повече вредно за човешкото здраве е месото, не са от вчера. Ако консумацията на месо бъде намалена до 2-3...
Защо сиренето става на дупки?
съседите си и скоро пътят за производство на сирене станал известен на много номадски племена. Високо-хранителният продукт има свои собствени...
Защо сиренето става на шупли?
саламурено сирене и въобще защо сиренето става на шупли. Наличието на известно количество шупли в сиренето е напълно нормално, като в...
Кое грозде става за ракия?
Хубава ракия се прави от качествено грозде с достатъчно висока захарност. За направата на ракия може да използвате винени сортове от типа...
Защо чесънът ми става син?
Много от нас са били неприятно изненадали, когато са открили, че снежнобелият чесън, закупен от магазина или от сергия на пазара, е придобил...
Кое грозде става за вино?
да се направи от всякакво грозде, но най-добре става от винени сортове. Ендемични за България винени сортове грозде са мавруд, мискет, димят...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: