Защо Кекса Става Глетав

Разгледай всички 74 авторски предложения относно защо кекса става глетав в Готвач.бг.
Защо кексът е глетавЗащо кексът е глетавКексът ще стане по-малък и по-сух, но отвътре няма да е глетав....
Любопитните истории на кекса и чийзкейкаЛюбопитните истории на кекса и чийзкейкаПостепенно този чийзкейк станал популярен в Англия и Скандинавия, а сведения за неговото приготвяне се откриват и в някои документи от XV-ти век...
Глазури за кексГлазури за кексТака глазурата ще стане по-мека и светла като млечен шоколад....
Млечен кекс по стара руска рецептаМлечен кекс по стара руска рецептаМаята се смесва с една супена лъжица захар и със солта, залива се с топло мляко и се оставя за 30 минути. Яйцата се смесват с останалата захар и с...
Тайни за хубав кексТайни за хубав кексНе отваряйте вратата на фурната, докато кексът се пече. Ако я отворите дори само веднъж, кексът ще спадне....
Защо оризът се скашква и е глетав?Защо оризът се скашква и е глетав?Често проблем за домакините в приготвянето на ястия с ориз е това, че лесно се скашква и придобива глетава лепкавост....
Пандишпанов кекс с орехи по стара рецептаПандишпанов кекс с орехи по стара рецептаПандишпановият кекс с орехи по стара рецепта е готов....
Тайни за пухкав домашен кексТайни за пухкав домашен кексЗа да стане кексът бухнал, той трябва да се бърка дълго, затова използвайте миксер....
Революционно: Кекс за 1 минутаРеволюционно: Кекс за 1 минутаТова, което домакинята трябва да направи, е да го изстиска във форми за мъфини или пък във формичка за кекс. След това кексът се изпича....
Апетитни рецепти за солен кексАпетитни рецепти за солен кексИсторията на кекса е толкова стара, че чак звучи като нещо нереално....
Стара сръбска разядкаСтара сръбска разядкаВ голяма купа намачкваме патладжаните и чушките, така че да станат на пюре....
Вкусен и лесен кекс за ВеликденВкусен и лесен кекс за ВеликденПри смесването им бъркайте непрекъснато, за да не стане на бучки сместа....

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: