Консервиране на Спанак Чрез Замразяване

Прегледай всички 12 избрани предложения относно консервиране на спанак чрез замразяване в Готвач.бг.
Как се замразява спанак?
Как се замразява спанак?
замразите във фризер. Но как се замразява правилно спанакът? За дългосрочно замразяване избирайте спанак, който има наситено ...
Спанак
Спанак
продълговата форма. Вкусът му е по-мек от този на Савой. Този вид спанак се използва за консервиране или замразяване, както и за супи, ...
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселец
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселец
3
зеленчуци ще загубят от вкуса или от качествата си. Единият от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате...
Консервиране и съхранение на царевица
Консервиране и съхранение на царевица
1
консервирате. Прясната царевица се разваля сравнително бързо, не я оставяйте да ви „чака” дълго. Може да се съхранява сурова и необелена до 2...
Консервиране и съхранение на боровинки
Консервиране и съхранение на боровинки
. Друг популярен начин на съхранение на боровинките е превръщането им в сок. За да си направите от този елексир, са ви необходими боровинки, ...
Консервиране и съхранение на тиквички
Консервиране и съхранение на тиквички
2
тиган или на скара, дори като мусака с яйца и кисело мляко. Поради тази причина голяма част от домакините иска да имат консервирани...
Съхранение и консервиране на гъби
Съхранение и консервиране на гъби
1
бихте могли и да бланширате преди това. Ако искате да са сурови имайте предвид факта, че по-голямата част от гъбите не са подходящи да замразяване...
Съхранение и консервиране на тикви
Съхранение и консервиране на тикви
, по които много често се появява конденз. За по-дълго съхранение, замразяването или консервирането на тиквата може да ви позволи да я ...
Консервиране на месо чрез осоляване
Консервиране на месо чрез осоляване
меса с цел бързо осоляване и ускоряване на консервирането. Инжектира се саламура в месото чрез кръвоносната система. Съотношението е осем...
Съхранение и консервиране на леща
Съхранение и консервиране на леща
херметически затворен съд за замразяване на храна. Замразената леща във фризер я прави лесна за добавяне към всяко хранене. Неотворена ...
Съхранение и консервиране на рукола
Съхранение и консервиране на рукола
Руколата съдържа много витамин С, което я прави много полезна за организма. Когато хапвате рукола вие повишавате устойчивостта на организма...
Консервиране чрез осоляване
Консервиране чрез осоляване
, тъй като солта дава на продуктите специфичен вкус. При консервирането чрез осоляване солта лишава вредните микроорганизми и гъбичките от...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: