Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Опушване на Месо

Разгледай всички 74 избрани предложения относно опушване на месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

само за такава цел, за нищо друго); - Стърготини (специални, само за опушване); - Алуминиева тавичка – еднократна; - Плътна памучна...

Как се опушва риба?

Как се опушва риба?

пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Гъше месо

Гъше месо

месото от патица. Можете да избере месо от някоя хранителна верига, но за препоръчване е да си я вземете директно от производителя, защото...

Говеждо месо

Говеждо месо

еднаква. Съхранявайте говеждото месо подобно на другите меса – в хладилник или фризер. Говеждо месо в кулинарията Ребрата, рибицата и...

Еленско Месо

Еленско Месо

1

, че еленското месо като храна е консумирано много по-отдавна от останалите меса, като говеждо, пилешко и свинско, които днес са доста по...

Агнешко Месо

Агнешко Месо

ще се изсуши допълнително. Температурата на печене на агнешко месо се определя от това колко мазнини има в месото. По-мазните меса се пекат...

Пържено месо

Пържено месо

Нарежете предварително измитото и подсушено месо на големи парчета. Набодете ги с ножа, сложете ги в хаван и го начукайте добре. Поръсете с...

Биволско месо

Биволско месо

Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали...

Пуешко Месо

Пуешко Месо

, защото това означава, че пуйката може да е замразявана повторно. Кулинарна употреба на пуешко месо - Както и с останалите меса, внимавайте когато...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: